soch için yazdıkların içinde en uygulanabilir olan 1,5 ex ,si lar doch olduğundan soch kapak olur mu bilmem. ama ies blok+soch kapak p28+neptune le güzel yürür tabi liste bu kadar kısa değil neler çıkacak neler :) şimdiden kolay gelsin.
Printable View
soch için yazdıkların içinde en uygulanabilir olan 1,5 ex ,si lar doch olduğundan soch kapak olur mu bilmem. ama ies blok+soch kapak p28+neptune le güzel yürür tabi liste bu kadar kısa değil neler çıkacak neler :) şimdiden kolay gelsin.
şanzumani satip manuel şanzuman al aracin madem cok temiz satmak istemiyorsun.
tecrübe ile mi söylüyorsunuz? eğer öyle ise performans açısından eg kasa mı ek kasa mı daha iyi işimi görür madem? eg de ex ek da ies önermişsiniz anladığım kadarıyla ama ek olursa is düşünüyorum. daha açıklayıcı olursanız daha çok yardımcı olursunuz şimdiden teşekkür ederim. elbette daha neler neler çıkacak :) tutku işte yapacak bir şey yok :o
çok araştırdım şanzıman fiyatları kafa kafaya bile gelse iç mekanda göstergesine kadar çok şey değişecek yine dedim tamam buna da tamam ama işçilik var ve sanırım orjinal manuel araç gibi olmuyormuş yani araştırmalarım sonucu bunları duydum. varsa bir bilginiz bu transmission swap hakkında paylaşırsanız sevinirim? çünkü araç otomatik diye piyasa öldürüyorlar benimkiyle aynı temizlikte manuel araçlara 20den aşağı istemiyorlar hatta bu temizlikte sedanlara 25 isteyen var insanlar kafayı yemiş :icon_wack
hocam inan şu an durumum uygun olsa daha doğrusu proje param elimde nakit olsa projeye başlamadan senin kapını çalardım çünkü noktası virgülüne aynı araca sahipsin ama kısmet değilmiş :( yoksa en birinci alıcınım yani :) şanzıman hakkında sen ne düşünüyorsun ve araç olarak 1.4is mi 1.5ex mi? neden si değil? veya öyle düşünmüyorsan neden si?
Bursada integraya yapildi otomatik sökülüp manuel şanzuman takildi ama buraya yazdiğimiz kadar kolay değil tabi ki bi ustayla konusun size detayli anlatsin daha acıklayici olur.
otomatik şanzumani verip manuel şanzuman alabilirsiniz sıkıntısızsa eğer oto şanzumaniniz vites halatlari vites kolu vs takim halinde almakta fayda var
bursada yapabileceğini iddia eden ve hatta 1 ay para almadan test ettirip sonra para alan garantisini de veririm diyen bir usta vardı 1-2 sene önce açılmış bir konuda ona ulaşmaya çalışırım. sanayide kendi ustalarım var. inallar serviste yüksek yetkili tanıdıklar var. soruşturmaya başlarım yakında. gerekli parça listesi elimde var ufak tefek eksikleri kıbrıslı bir arkadaş yine başka bir konuda paylaşmış bir liste var oradan gördüm tamamladım aşağı yukarı ne gerek ne gerek değil biliyorum. integraya yapan usta olmasın acaba forumda adı geçen siz biliyor musunuz hangi usta mekanı nerede vs. ?