en ıyısı ss takımı diyorsunuz yanii
Printable View
en ıyısı ss takımı diyorsunuz yanii
m52 denen piston yanılmıyorsam bmw 3.20 ve 5.20 lerde oluyor.son susturucu sebring olarak sebringte tavsiye edilir.borular 51mm kafidir bence.
ben remus kullanıyorum ama ne patlama ne bısey var ama sesi cok iyi alt dewırlerde fılan polıslerle sorun yaşamıyorum goruntusude bariz kotu kucuk hks turu agzı buyuk olan bı eksoz almak ıstıyorum nasıl olurkı 51 ara borular sona 60 mm hks
Komple 51'lik yap kat yerine de 51'lik boru koy orta susturucu da aynen kalsın derim ben. Remus'la güzel ses alırsın. Fazla modifiye yoksa 60 gereksiz olur yığılır kalır araban.
Daha yüksek ses istiyorsan HKS değil de 102'lik YED falan almalısın sesten durulmaz içerde :D
51 lık borulara ortaya iyi bı orta susturucu sondakıde remus kalsın dıyorsun olemı yapsak :) goruntusu ıyı deıl ya ekssoz performasn ıyı aslında tek sıkayet goruntu :S
peki ses olayı nasıl cokmu cıkıo ortada hangı marka susturucu kullanıyorsun alt dewırlerde sorun varmı cok soru sordum ama :) ksra bakma
orta susturucu yok bende komple düz boru sondada dc olunca ses kacınılmaz oluyo fakat icerde bekledıgım kdr rahatsız edici bi ses yok dısarıyı yırtıyo ama :) 51 liğin iyi yanıda bu işte. 60 lık boruyla dc kullanan bir arkadasım vardı aman aman dıorum sadece baş ağrısıydı uğultu cok fazlaydı.
alt devirlerim fazla değişmedi aynı gibi ama üst devirlerde hissedilir bi artış oldu. sonuc olarak tavsiye ederim benzer celıskıleri bende yasamıstım ama deneyip gördüm iiymiş.
ne kusuru yauw yardımcı olabıldıysem ne mutlu :)
saol ya bnde o zman 60 mm gırıslı bı hks alayım deneyeyım olmazsa eskısıne donerım ama benım de bı orta susturucu takmam lazım yınede o konuda fıkrın varmı ne kullanbılırız ortada