Arkadaşlar Aracım Stage 0 Dır. sadece Düzboru 60mm egsoz73mm (degişicek) . SimotaBig Hava filtresi ve p28 Vardır . Şimdi Motor açmadan Performans almak amaclı Yapılabilicek İşlemler için Sizden Yardım istiyorum .. ( Afr Zengin çalışıyor)
Arkadaşlar Aracım Stage 0 Dır. sadece Düzboru 60mm egsoz73mm (degişicek) . SimotaBig Hava filtresi ve p28 Vardır . Şimdi Motor açmadan Performans almak amaclı Yapılabilicek İşlemler için Sizden Yardım istiyorum .. ( Afr Zengin çalışıyor)
Egon Ağırlık Yapıyor Dostum ...
beyın yap yıgen sonrası gelır ama duz boruda yorumsuzumm![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
S300 + port polish hidir devam
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
B16A2 ya da K20 olsa guzelim vtec acma sesini kaybetmemek icin sadece ve sadece filtre ile kullanirdim
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
en öncesi bakımdır. doğru subab ayarı. doğru buji.. sicak hava cekmeyen bir filtre kiti..headers.. p28 ve araca göre yapılacak doğru bir yazılım..
motor açmadan yeterli olacaktır.
düz boruya gelirsek 60mm yeter.. 70mm civarı ile vtec de bilyalı turbo koyarsınız![]()
egzantrikli bir b16 sesini stock bir b16 sesine asla tercih etmem.
daha önce her iki halinide kullandığım için bu yorumu yapabiliyorum.
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
60 lık boru 1.6 hacımlı vti kesınlıkle onermem ..
Ilk basta iç çapı 51 veya 55 lık olan ara boru yaptır
2 ınch dc sports headers tak
60 lık veya 55 lık free flow son susturucu ılk eksozunu degıstır
daha sonra emme gaz kelebegı polısh yaptır
p28 varmıs arabanda guzelce ısı bılen bırıne tune ettırırsen arabanın tadından yenmez
daha fazla zevk almak ıstersen bu setup ıle 4.40 kısa son dıslı takabılırsın
Bujı olarak NGK Bkre 6 e n - 11 kullanmanı onerırım
mertcan abi gayet güzel açıklamış benim vtida 57 catback vardı iç çapı 55 gayet geçerliydi
ek olarak aktarmada güçlendirme yapabilirsin hafif jant lastik fren diskleri gibi egzantrik takabilirsin hafif volan takabilirsin baskı balata olabilr klima falan ne varsa sök at hafiflesin![]()
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
Kitabını yazdık size okumadınız
http://www.techturkey.com/forum/atmo...alar-icin.html
HAcı abi eg kasa zaten benimki hafifliği yeterli araç sökmeye karşıyım![]()
Simota cai Tarzı filtre kiti sipariş ettim . sizce oem manifold iyimidir yoksa headers konmalımı ?
stage 1 baskı taktım . Volanda Mantıklı geliyor ? fikirleri alıyım başka neler yapabiliriz .
Yaptıgım son ayarlara göre.
Subab ayarı Avans ayarı 60lık boru OBXR(twinloop) . Simota Cai(KN Filtre) . Ngk buju kablosu ve orjinal buji . Stage 1 baskı -itryag pmpa. Bu şekilde Eski performansa göre Yüksek bir Fark elde ettim Ayrıca vtec acişindan sonra Filtre sesi sanki içerdeymiş gibi Emiş yükseldi . Yorum yapan arkadaşlara Teşekkür ederim . Biraz daha kurcalamak istiyorum . Yorumları bekliyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)