aynen ben geçilceğimi bile bile denemek isteyen olduğunda hiçbir zaman geri çevirmedim. Çevirdin diyen varsa söylesin.
ben şuana kadar hep yapılmayan uğraşılmayan arabalarla uğraştım yaptım ettim. ve karşılığını alıyorum sonuçta.
İlla geçmek veya ne bilim başka konularda hırsım olsa çok daha farklı olurdu.
Ama birileri gelip abuk sabuk *** atmaya kalkarsa emeğime harcadığım paraya vs o zaman olmaz işte..
bu kadar deneme postum var. hepsinde varsa stock 5.20 deneyeyim hatta varsa 5.28 ile deneyeyim dedim. Şuana kadar kim çıktı denemek için? eee mecburi olarak kendimden ya daha güçlü ve arabalarla yada kendimden daha güçsüz arabalarla denemek zorunda kaldım. geçtiğimde oldu geçildiğimde.
Hani geçsem ne olucak GEÇİLSEM ne olucak. Ben GEÇİLMEYİ HAZMEDEMEYENLERDEN değilim.. İçimde hiçbir art niyet olmadan denedim, denerimde herzaman.
en son işte sitede deniz kardeşim abi foresterla deneyelim dedi denemeden önce geçersin demiştim ama yine denedim.
dp li egzozlu foresterdan 1 buçuk boy dan az boy yiyen veya geçen e39 5.20i varsa göstersin.. bunun gibi bir sürü örnek verebilirim.
Bu yazılanlara son kez söylüyorum. BULUN STOCK 5.20İ aradaki farkı herkes görsün....!!!