Video-lar konun icerisinde paylasmistim. Ayricalikla bazi musteriler video cekmis olabilirler urunun adi
SCRM GARAGE - VTEC Amplifier - Google yaparsaniz bu aralar umarim baska videolar bulursunuz :).
Printable View
Video-lar konun icerisinde paylasmistim. Ayricalikla bazi musteriler video cekmis olabilirler urunun adi
SCRM GARAGE - VTEC Amplifier - Google yaparsaniz bu aralar umarim baska videolar bulursunuz :).
beyler benim araca taktırmıştım birkaç vidyosu var bende beni face eklerseniz vidyolarımı görebilrsiniz
tahir gaser
kısacası vtec e bağlı bi cut out otomatik açıp kapanan güzelmiş :)
güzel bir sistemmiş ama 300usd + kargo az bi para tutmuyor
son sistem gerçekten güzel denemek lazım 63 hks varexle hiç rahat bırakmıyorlar polis amcalar :)
Yapan neresi var İzmir içi? Vtec amplifier 'i. Fb7 için.?
paylaşım ıcın güzel bılen bılmeyen bılgı herkez ıcındır.
Vtec ustu sistem mantıklı performas testı yapan uygulayan varmı arkadaşlar...
2010 üyesi adam neden mesaj kassın ki?
vtec sesinden egsoz sesine geçmiş arabada motor sesi nasıl arttırılır olamlıydı konu bence
paylaşım için teşekkürler
Urun isim degisiklikten dolayi bir gunceleme yapiyim dedim. :) Bide bir video daha.
https://www.youtube.com/watch?v=GcJ_mHDVdns
TR fiyat'i su anda (DOHC VTEC model icin) 649 TL + Ucretsiz Kargo
Izmir'de anlasmali yer var fakat ustune FAZLA % yukleyip sattigi icin artik orasi ile calismayacaz. Siradan performans egzoz takan egzozcular takabilir urunu, Urla'da vardi bulursam numarasini mesaj atarim su an yok pek ozel yer degildi.
Peki bu Vtec climax denen ürün sadece honda grubunamı takılabiliyor? Diğer dohc motorlarada uygulanabilme imkanı varmı?
ölçileri var mı 51,60 vs standart ölçümü
vtec sesi baska bisey egzoz sesi baska olur genc
Ben videoda birinde egzoz var diğerinde yok onu farkettim açıkçası. Ses de oynayanlar bilirler lfs oyunundaki paket seslerine benziyor ben beğenmedim.
Her hangi araca takilir, fakat hazir "KIT" halinde satilan urun VTEC icindir.
Bu urun, ust devir/duz boru ses tarz sesi cikarir - Mesala BMW'de F1 ses cikariyor :)
"TOOL" arkadasimizin yazdigi gibi, farkli motor farkli ses. Ancak 4 cylinder DOHC araclarda YAKIN bir ses cikar, ama MESALA bir i6 BMW'de alakasi olmaz.
Malesef su an sadece 2.25 inch ve 2 inch'ler var (58mm ve 51mm).
==========
Daha detayli bilgi verebilmek icin TURKCE bir internet sayfasi acmaya dusunuyorum bir, iki hafta icerisinde. :)
Yani dediğine göre ortanın oradan bi yerden üst devirlerde vana yardımı ile düz boruya geçip tahliye ediliyor bu sistem ile.Extradan başka bi susturucu vs. yok yani.
Mesala 1.6 palio aracım icin montaj kitinde neler oluyor ve montajı nasıl yapılıyor..(üşengeç anıma denk geldi araştırmadan buradan sordum ama )
Merhaba Satanael,
Dogrudur, susturucuz gelmiyor. Araciniz icin hazir kit su an yok ama tahmin olarak (1.4 scirroco gibi ise): tek fazlalik CANBUS (devir okuyucu?) modul'u olacak. Urun sadece moduller, borular ve vanal'lar ile geliyor.
CANBUS RPM READER / RPM ACTUATOR / BRAKE VLINE T-PIPE / EXHAUST T-PIPE / SCRM EXHAUST VALVE / VLINE SOLENOID
Stealth Climax Exhaust isterseniz - bu muayeneye uygun ve her arac icin AYRI bir tasarim gerekiyor, cok mahaliyetli oldugu icin Turkiye'de satilcagini sanmiyorum ($900 dan basliyor) Bu sistem'de susturucular dahildir, su an Turkiye'de yok ama getirebilir.