6000 dolar gbı bı fıyata b 16 swaplamak ıcın benım elımdekı d16 motoru satabılmem lazım 3000 lıra gbı bı fıyata...
Printable View
6000 dolar gbı bı fıyata b 16 swaplamak ıcın benım elımdekı d16 motoru satabılmem lazım 3000 lıra gbı bı fıyata...
buyuk ıhtımal aşırı besleme olcak o bolume konu actım bunun kapanması gerekıyorsa kapatılabılır...
Arkadas Doğru Söylemiş Bu Yakındalrda Bende Bir Crx toplamayı Dusunuyorum Si-Crx Aynı Motor d16a9 Yavastan Topla Her Parca Taktıkca Daha Cok Zevk Alırsın Birden Yaparsan Bellı Bir Zaman Sonra Sıkılıyorsun Yavas Yavas Temkinli Yapmanı Tavsiye Ederim (beyin ,egzantirik,duzboru,headers,hafifvolantı,havafıltr esı,):cool:
--- Gelelim Turboya Zamanında Star Hondadan Fiyat Almıstım Tanıdık Vardı CRX VEYA Sİ Fark Etmez Aracı Bul 6,000 Tl Tüm Parcalarıyla 300-350 HP Aras Verir Dedi Ve Saglam Olur Çat Cut Turbonun Borusu Cıktı Falan Yok Sorun Oldu Derdin Yok Dedi ... He Gelelim Bir Uyarıdada Bulundu Turbolarsan Sarmaktan Sıkılırsın Dedi Yani Aracınn 1,2,3,4 Cü Viteslere kadar Sarıor Yola Tutunamıyorsun E Tabi normal O Kasaya 300Hp Cok :D
Ne Yapacaksan Hayırlısı Olsun Kardeşim En Azından Bilgi Verebildiysem Ne Mutlu :surucu: Bana :icon_tup:
Gün itibariyle 3 yıl 1 ay 18 günlük bir hortlama oldu :D Bu zaman zarfında konuyu acan kişinin arabasının durduğu şüpheli. Hazır konu hortlamışken. Bana göre si ile bu kadar uğraşmaktansa. Project car olarak bence Ex ler daha mantıklı. Önü acık yanı. Blok tam destekliyormu bilmiyorum ama D15B ye götürene kadar yolu var. Yanlış hatırlıyor olabilirim. Exleri full enjeksiyona çevirmek en kötü 1.500 tl lik bir maliyetti galiba. Ondan sonrası geliyor. Bu arada Benim de en büyük hayalim d16y4 kodlu motorla ugrasmak.
6000 tl ye 350 bg mi?
valla ben 20bin liraya yakın harcadım anca o kadar çıkartır :) çok aşırı iyimser bir rakam.
konu aşırı hort ama yazmadan edemedim göründüğü kadar kolay değil malesef turbo işi :)
en güzeli stock motora 0.4- 0.5 basıp mutlu mesut yaşamak galiba :D
4-2-1 Seramik Head , Aem V2 51 Lik Düz Boru İzmirden Al Derim Gökhan Abiden Son Kıvrım Yerini Daraltmadan Çeviriyo Arkaya Giden Dirsek Yerini Son Susturucu Olarak 51 lik Kullan yine VTİ Gaz Kelebeği, Emme Ve Manifold 'a Güzel Bir Port Polish Üst Kapağa ince Conta ve Olmazsa Olmazı CRX 3-4 Dişli Kullan , Dereceli Eksantirik Tak Ama Bir Eksantirikcik Var Birde Eksantirik Var Yani Sağlam Bir Eksantirik Arabanın Dünyasını Değiştirir Ve Eksantirik Takarsan Yay Şapka Subabları Değiştirmen Gerekir Ve Ayrıca Beyin Almana Gerek Yok P29 Beynine Sağlam Bir Yazılım Yaptırabilirsin Ama Yazılımı En Son Yap Derim Kazasız Belasız Cezasız Günler
[QUOTE=d16y4;5639181]sağlam eksantirik noluyo , napıyo , ne işe yarıyo ? :beuj:[/QUOTE
Her Arabaya İkinci El Dereceli Eksantirik Takılmaz Piyasada da Sıfırını Zor bulursun Dereceli Eksantiriğin Bence İki Çeşit Eksantirik Var Bir Eksantirik Birde Eksantirikcik Var Sen Kalkıpda Eksantirik Yerine Eksantirikcik Takarsan Hiç Bir Verim Alamazsın Bu KAdar Basit Bende De Birtane Si Vardı Çok Kurcalamıştım Ondan Dolayı Biliyorum Aklımda Olanlarıda Arkadaşımız İle Paylaşmak İstedim Teşekkürler.
bence ilk olarak yağ pompanı değiştir, atmosferik gitsen bile risk taşır...
bladerk erkuttan 4.928 fınal(kısa şanzıman) ardından hafif volan güzel bi yazılım yeter bence çok zevkli olur aracın stok vtilerle zevkli olur