ben toplamda ısı 2 gunde bıtırırım kanka haberın olsuntyperada yaptık headers sorun olmadı. model resmı varsa problem olmaz
![]()
zamanında aynı konuyu bende acmıstım..
gittiğiniz yerlerden aynı rakamları bende aldım ama fiyatı fazla geldiğinden yaptırmadım
baska bi yerden yaptırdım 4-1 hatta baglantı yerlerini özgün olabilidiğince uzat demişti bende ole yaptım ama borularda cok pod oldu ondan pek performance alamadım.Sana tavsiyem prof ellerde yaptır![]()
ole bı luks yok nıye kaybedesın. vtecınkını yaptık yuzde 90 aynı performansı aldık bı sorun yok. olcuyu duzgun alıp yapınca hp felan kaybetmen sozkonusu deıl.sonucta resımden model bakılarak yapılacak bı urun bu. yuzde yuz aynı performansı bekleyemezsın
markalaşmış ürünlerin teknik çizimlerini bulabilirseniz ürünün aynısını imal edebilirim.fabrikanın makina parkında boru kıvırma cnc,lazer kesim,puch vs bir sürü makina var
kanka fantazi amacında değilim sadece kadranı çevireyim yeter banasenin b16'yı verirsen onu takalım
doğru söylüyorsunuz ayrıntılı bir bilgi vermek lazım.
Kerem teşekkür ederim. eğer öyle bir ölçekleme bulursam gelirim yanına. daha orijinal olur.. kafam rahat olur.
iso 335 adlı kullanıcıya ulaşmaya çalış.
Selçuk koyduğun fotodaki headers el yapımı ise en azından görüntü olarak çok iyi. Peki foto olmadan nasıl bişi yapabiliriz![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)