User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
44 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: atmosferik cvc cport

piscocuk
    Misafir

atmosferik cvc cport sayfa 4

aracı alalı yaklaşık 7 ay kadar oldu ve benzinciden başka biryere gitmedim.bir önceki aracım 106 gti dı onun motoruyla baya uğraşmıştım..merak ettiğim şey şu..cvc sport için atmosferik neler yapılabilir...bu seneyi atmosferik olarak geçirmek istiyorum..kısmetse seneye turbo..

tam vverim almam için sırasıyla yapılması gerekenleri yazarsanız çok sevinirim...teşekkürler

ReFiK
    Misafir
    Bence:
    header
    Düz boru egsoz(kat.iptali orta sus.iptali)
    filtre kiti
    SAFC
    chip
    bunlar sanırım şimdilik seni idare eder ama daha fazlası var yani

sülüman
    Misafir
    abi bence atmosferik hiç uraşama zaten yapılmışı var sitede turbo hzır kitide satılıyo bence en mantıklısı 106 dan atmosferigin tadını cıkardııgın yeter bence ama karar senin

piscocuk
    Misafir
    sence bunlarla ortalama kaç hp alınır..elimde safc ve eksoz var. diğerleride temin edilir.ama arkadaşlar atmosferikte bu arabadan bişi alınmayacağını söylüyorlar...rolling yaptık ve chipli 206 quıck beni ayırdı

ReFiK
    Misafir
    Bizim abide atmosferik kullandı turbolamadan önce iyidi yane

piscocuk
    Misafir
    Alıntı sülüman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi bence atmosferik hiç uraşama zaten yapılmışı var sitede turbo hzır kitide satılıyo bence en mantıklısı 106 dan atmosferigin tadını cıkardııgın yeter bence ama karar senin

yok kardeşim bu sene ya böyle standart yada atmosferik yüklü olacak..turbo birdahaki yazdan önce olmaz

piscocuk
    Misafir
    Alıntı ReFiK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim abide atmosferik kullandı turbolamadan önce iyidi yane

anladımda o iyidinin açılımı yokmu??

sülüman
    Misafir
    bence ozaman paranı hhiç atmosferige dökme ozaman simdilik ekzos filtre devam et ileide motorun içine kadar girersin piston kol ıvır zıvır

ReFiK
    Misafir
    Alıntı piscocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anladımda o iyidinin açılımı yokmu??
    güç hakkında tam bir bilgim yok ama fena olmadığını söylüyordu yalan atmış olmayayım 130-140 hp civarındaydı sanırım...

ReFiK
    Misafir
    saydıklarımdan birde chip yoktu sanırım...

piscocuk
    Misafir
    tmm arkadaşlar saolun birde teknik olarak arkadaşlarda bilgi verirlerse çok daha faydalı olacağına inanıyorum..

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tmm arkadaşlar saolun birde teknik olarak arkadaşlarda bilgi verirlerse çok daha faydalı olacağına inanıyorum..

ne gibi bi bilgi? açarsan yardımcı olmaya çalışırım
    körler sağırlar

sülüman
    Misafir
    bence sormak istedig ne gibi ürünler vede kalite niteligi bide verbilecegi ortalama güç

piscocuk
    Misafir
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne gibi bi bilgi? açarsan yardımcı olmaya çalışırım

mesela yazılım yaparsak nekadar güç elde ederiz..yada yazılım değilde işte hondata beyin takabilirsin ...4-2-1 yada 4-1-1 headrs daha ii olur yani buna benzer teknik şeyler demek istedim şu marka şu model şu özellikte şeyler kullanmalısın gibi tavsiyelerinizi bekliyorum.sadece filtre tak yada filtre kiti tak şu kit iidir gibi bilgiler istiyorum..ön tampondan delik açarak takarsan şu yararı olur bu zararı olur gibi..yani ben hiç bişi bilmeyen boş biri olarak görüp tane tane anlatmanızı istiyorum...106 nın moturuna yapılacak herşeyi yaptım ama sırası yanlıştı.piston egzantirik kapak taşlama vs vs yaptım..hondaad biraz daha profosyenel çalışmak istiyorum...

birde en önemli konu araba 106 gibi değil kendini inanılmaz salıyor en ufak bi harekette... yol tutuşunu nasıl arttırabilirim...ben böyle bişi görmedim

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu seneyi atmosferik olarak geçirmek istiyorum..kısmetse seneye turbo..
    Herşeyden önce bu sene atmosferik seneye turbo dersen tamamen mantıksız bir
    iş yapmış olursun.Neden diyeceksen atmosferik olarak alcagın parcaların hiçbiri
    işine yaramayacak Turbo'da.Gereksizce para harcamanın manası olmayacagını
    düşünüyorum.Ayrıca d16v1 motorda kolay kolay atmosferikte güc alamazsın.
    Mantıklı yapabilecegin şey turbodur.Turbo hakkında sormak istediklerin varsa
    yardımcı olabilirim.

Sana şuanlık önerebilecegim güzel bir CAi+ komple eksoz sistemi+safc ile ufak tefek ayarları yapabilirsin.
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

piscocuk
    Misafir
    Alıntı cem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herşeyden önce bu sene atmosferik seneye turbo dersen tamamen mantıksız bir
    iş yapmış olursun.Neden diyeceksen atmosferik olarak alcagın parcaların hiçbiri
    işine yaramayacak Turbo'da.Gereksizce para harcamanın manası olmayacagını
    düşünüyorum.Ayrıca d16v1 motorda kolay kolay atmosferikte güc alamazsın.
    Mantıklı yapabilecegin şey turbodur.Turbo hakkında sormak istediklerin varsa
    yardımcı olabilirim.

Sana şuanlık önerebilecegim güzel bir CAi+ komple eksoz sistemi+safc ile ufak tefek ayarları yapabilirsin.

yardımın için saol.ama aklımdaki düşünce bu..yani standart zaten 35000 km de bi araç..atmosferikte neydi turboda ne olacak bunlarınhepsini yaşamak istiyorum o sebeptende kendime böyle bi şart koştum.hepsinin farkını yaşayarak görmemin en iyisi olacağı kanaatindeyim.. işime yaramayacak parçalar ne olabilirki şimdi onu düşünüyorum atmosferikten turboya geçerken..onlarda çok sorun değil arkamdan gelen birilerine hediye ederim..zaten yaptığım birşey herzaman birde CAİ nin açılımı nedir

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yardımın için saol.ama aklımdaki düşünce bu..yani standart zaten 35000 km de bi araç..atmosferikte neydi turboda ne olacak bunlarınhepsini yaşamak istiyorum o sebeptende kendime böyle bi şart koştum.hepsinin farkını yaşayarak görmemin en iyisi olacağı kanaatindeyim.. işime yaramayacak parçalar ne olabilirki şimdi onu düşünüyorum atmosferikten turboya geçerken..onlarda çok sorun değil arkamdan gelen birilerine hediye ederim..zaten yaptığım birşey herzaman birde CAİ nin açılımı nedir
    cai : cold air intake

mesela headers alsan onu kullanamıcaksın turboda ek bi maliyet en basitinden cai yi kullanamıcaksın bunun gibi bi kaç eleman var
    körler sağırlar

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    CAİ cold air intake oluyor açılımı. O sordugun deligin amacı ise önden gelen direk soguk
    havayı filtreye iletmek.

o deligin ucuna bu tip bir boru monte edilir ,havanın filtreye ulaştırılması saglanır.
    ne kadar soguk hava gelirse o kadar iyi.

Sana atmosferik le turbo farkını şöyle anlatabilirim,
    Atmosferik güc almak istiyorsan sıkıştırmayı arttırmalısın , turboda ise bu tamamen tersidir.
    Piston alcaksın , motoru yapıcaksın bunlar hep yuksek sıkıştırmaya uygun olucak ama
    turboya cevirecegn zaman tamamen bunları atmak zorundasın.O kadarda ucuza olmaz sana yani.Ucuza güç alıyım sonrada turbo ya gecip onda güç alayım dersen sana bi honda civic parası rahat karsına cıkar.Ayrıca atmosferiktedede o harcamalarına ragmen pek bi
    güc alamazsın.
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

piscocuk
    Misafir
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cai : cold air intake

mesela headers alsan onu kullanamıcaksın turboda ek bi maliyet en basitinden cai yi kullanamıcaksın bunun gibi bi kaç eleman var

anlıyorum bilgiler için saol.dediğim gibi kuzenler falandaalmayı düşünüyor turboya geçersem bu parçaları onlara bırakırım..zaten turbodada araca çok yüklenmeyi düşünmüyorum...0,5 veya 0,6

ozaman yapılacak şey beyne yazılım + CAi+komple eksoz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)