User Tag List

2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Eksantrik olmadan eksantrikli motorun yazılımı kullanılabilir mi? Yazılımcılar buraya

lowfamilia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Lightbulb Eksantrik olmadan eksantrikli motorun yazılımı kullanılabilir mi? Yazılımcılar buraya

Burda hep araçları konuştuk ama ben bunu deniz motoru için yazıcam. Tohatsu Mfs75a sahibiyim. Tohatsu 75-90-100-115-140 komple aynı motor ama 75-90-100-115 arasında sadece RESTRICTOR ve yazılım farkı var. biz zaten Tohatsu Mfs75 motoruma RESTRICTOR söküp tohatsu mfs115a motorunun yazılımını kessv3 ile yazdık beyne bunda bi sıkıntı yok. şuan tohatsu mfs75 modelim komple mfs115a modeline dönmüş oldu. yurtdışında outboard efi firması var onlar yazılım ile 75-90-100-115 modellerini yazılım ile 145hpye çıkarıyor. Tohatsu Mfs75/90/100/115 ile Tohatsu Mfs140 modelinin arasındaki tek mekanik fark eksantrik farkı var onun dışında civata farkı bile yok. şimdi motorun üzerine mekanik müdale yapamıyoruz garantisi olduğu için yapamıyoruz. şimdi iki yazılımdaki ateşleme süresini karşılaştırıp ona göre mfs140 modelinin yazılımını mfs115 eksantrikine göre revizyon yapabilir miyiz?

Düzeltme: yanlış yere açıldıysa adminler tarafından taşınırsa sevinirim.
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    0.5 ne arkadaş benim aspiratör okadar üflüyo ya sc yerine onu verirdim üfletirdin motora serdar
    Alıntı ibooo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    malı arapfaikten alıyoruz mersine kadar göki kullanıyo

Alican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba, okuduğunuz dosyalar master ise gönderin kontrol edip olabilecek revizyonu yapayım. Share on WhatsApp

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler