valla onlardan başka o kadar çok yapman gereken şey varki ...sırf onlarla bitmez..
Printable View
CP,JE,JP marka pistonlar sizce nasıldıR?
cp je de iyidir jp kullanan pek görmedim özellikle je cpye custom sipariş verilirse çok güzel pistonlar yapıyorlar cp genel olarak daha hafiftir diğer piston markalarına göre en ağır bildiğim kadarıyla wiseco,arias iyidir fakat son yüzey işlemesi diğer markalar kadar iyi değil bana göre,cp kullanan arkadaşlarım var son derece memnunlar ayrıca kaplama opsiyonuyla alınırsa daha güzel olur
teşekkür ederim semih her zamanki gibi fazlasıyla yazmışsın :)bilgiler için saol
öncelikle yağlama hatları yağ pompası yataklar işlem görmeli piston olarak zc pistonu kullanabilirsin ben N/A kullanımda 8000 rpm hiç sorun yaşamamıştım bence kol değişimi çok da gerekli değil bu devir için blok için bunları yapman yeterli ama direk zc pistonu taktığında avans vurman kaçınılmaz bunun için de bi piggyback ya da harness ile ecu değiştirmen gerekir i es beyni chiplenmiyo çünkü
daha yüksek sıkıştırmalara ya da devirlere çıkman içinse sadece kol değil yay şapka da gerekecek
bence bu fiyat listesini direk bi işi yapabilecek bi firmadan öğrenmelisin komple maliyet çıkartmak için istanbulda yapabilecek yerleri ordaki arkadaşlar yazacaktır
valla d serisi yapmak yürütmek gerçekten sanat gerçekten peygamber sabırı gerktriyo kesin başlıycağın zaman veririz gerekli yerleri..