Yeşil vtec ve bir adet s2000 hasar aldı onlarda önemli bişey yoktur inşallah.
Printable View
katılım arttıkca tecrübe ve süreler iyilesicektir tayfun ama tebrik ederim ilk katılım icin 1.04 iyi bir süre bence.
hep korkarım pistteki kazalardan yada araca verilebilicek kazalardan ama bende eğlencesine zorlamadan katılmak isterim farklı bir organizasyonda.
harbiden tamer kankam birinci olmuş bende tebrik ederim kardeşimdi
bu arada 2.0 kategorsinde ve günün en ii zmanında gks typer nickli göksel kankam FN2 si ile birinci olmuş onuda çok çok tebrik ediorum
Mahşallah.
Maşallah ,
mşllh. iyi deger:icon_tup:
ahhahaha tayfun ben 1.4 ibiza ile tek kolum alçılı şekilde 1.05 döndüm lan bu nası bi katilliktir girme bidaha o piste :D
trafikmi benmi hahahaha ne işim olur moruk caddelerden pistlere rica ediyorum hız yapmayın artık :D
Gks mükemmeldi arkadaki virajlarda seyrettim gerçekten çok iyiydi helal olsun.
Sağol teşekkür ederim daha iyisine çalışacağız.
Teşekkür ederim.
Sağol kanka daha iyi olabilirdi hatarlarım oldu pistin belli kısmında hızlı olmama rağmen sadece start düzlüğüne giren viraj bitirdi beni 2 sn'ye rahat kaybettim. Diğer virajlarım iyidi diyorum limitte döndüm bariz.
maşallah tayfun ilk için güzel değer bu arada pistte ön ve arka düzlükte kukalarla şigan vardı bende 1.01.80 döndüm ama bilgisayar erken kapatılmış düğer arkadaşlarınki ölcülemedi son ayakta bi önceki sürem sayıldı . tayfun emim ol sende o sürenin altına inmişindir cok farketti son turlar. kvtec tamerede tebrikler bu arada
şigansız 58-59 olabilir evt ama birde benim kısa piste pek uymadı genede baya eğlendik giderkende ototbanda zevkliydi:)
dün motor patlayan si kimindi
org güzel geçmiş anlaşılan
:)
maşallah tayfun , süre gayet iyi kardeşim...
muratın 1'in altına inebilmesi de gayet mümkün :)
ben 1.4 civic sedanla 1.04 yapıyorum körfezde. miamicim piste 1-2 kere daha cıktınmı o dereceyi cok rahat aşağıya çekersin:)
Masallah tayfun.
Sağolun arkadaşlar artık alıştıkça daha iyi olacaktır süremiz ilk çıkan biri için fena değil :) . Osimen arabasını fazla yormadı 1.11 falan yaptı sanırım
1,4 CC
1- Tarantino - 34 AC 1130 - 1:07:633
2- - 34 VL 6734 - 1:11:411
3- civic6041 - 34 AK 6041 - 1:11:436
1,6 CC
1- - 34 DH 2064 - 1:03:521
2- Mertol - 59 FS 182 - 1:04:289
3- ridindirty - 34 ZY 9389 - 1:04:503
1,6 CC vti
1- Roll king - 34 K 0213 - 1:01:915
2- Radrmehmet - 34 GM 424 - 1:02:750
3- Sword - 34 AB 6123- 1:02:771
2,0 CC
1- GKS Typer - 34 GKS 43 - 1:00:213 ( EN İYİ PİST ZAMANI )
2- Hondatyper - 34 GNS 01 - 1:00.285
3- white_s2k - 34 GUR 86 - 1:00:532
Turbo
1- zampara - 34 UN 717 1:03:723
2- ufk - 34 FK 9616 1:05:213
valla bu time trial ler bana çok saçma gelio aslında çoğu arabanın canı alındı ogün patlayanlar çonta yakanlar balata bitirenler özel bir şekilde hazırlanmayan arabalar bence katılmamalı çok yazık içim acıdı valla..
işte zamanla bu işlerin nasıl yapılması gerektiğini de öğreneceğiz , tecrübe kazanacağız...
roll için hazırlanan araba , drag için hazırlanan araba , time trial için hazırlanan araba ve nihayetinde günlük kullanım için hazırlanan arabalar tabii ki de birbirlerinden farklı ekipmanlara ve ayarlara ihtiyaç duyuyor...
günlük kullandığımız , arada bir rolling'lere çıktığımız bir araba , pistte best time için koşturulduğunda fazlaca zorlanır...
ama bu iş tabii ki bütçe meselesi...habire ekipman ve ayar değiştirmek her babayiğidin harcı değil maalesef... keşke durum daha farklı olsa...
:(
ya işin aslı şu.. bakımsız arabalarla aracları haddinden fazla zorluyorlar ve sonucunda bir yerden patlıyor. tt için özel bir hazırlık yapılmasına gerek yok bence yeterki araçlarımız bakımlı olsun.
ayrıca duzgun lastik , amortisor ve yay olmadan bence tt yapılmaz he yaparsın ama ya spin atarsın ya patlarsın. bende ilk tt ımde arabamda orj amortisor ve coil spring vardı on duzlukten sonrakı ilk vırajda arabanın arkası zıplayıp kopmuştu ve spin atmıstım. sonra akıllanıp koni aldım ve sonraki tt lerde herhangi bir sıkıntı yasamadan bence guzel dereceler yaptım.
nam forever :D
maaşallah güzel sonuç.
Cem doğru söylüyor. Seramik balata aldığımda dedim parası fazla ama değer işte ipsste belli etti kendisini araçlar 5 tur döndüğünde balatalardan dumanlar çıkıyordu ben çıktım geldim bırak dumanı ısıdan çıkan çatırdama sesi bile yoktu.
Konilerinde farkı bir kez daha çıktı ortaya ilk 5 turu tam sertte yaptım sonra arkaları 1 tur önleri 1,5 tur sertleştirip bi nevi setup değiştirip 3 tur öyle attım kopma daha az oldu sanki.
Time trial öncesinde ise yağ,yağ filtresi,bujileri değiştirdim sorun yaşamamak için.
Genel sonuçlar.Siteden katılan arkadaşlarımızda mevcut onun için resmi koydum.
http://img13.imageshack.us/img13/511/sonuclar.jpg
maşallah abi :) yeni egzoz çok güzel olmuş janlarda. baya fotosunu çektim ama TS nin makina yanımda değil alınca atarım resimleri :)
Jantlar benim değil STP nin satılıklar bu arada ben saçları ödünç verince oda bunları verdi bana geçici olarak değiş tokuş.
mşllh.. vti lara :)
masallah tayfun.
job u kim kullandı STP mi ?