4-1 alman mantıklı olur saten biliyorsun 5200 den önce kimseler olmaz arabada :)
ondan dolayı saten devirle yürüyen bir araba oldğu için 4-1 s enin işine daha çok yarayacaktır
Printable View
4-1 alman mantıklı olur saten biliyorsun 5200 den önce kimseler olmaz arabada :)
ondan dolayı saten devirle yürüyen bir araba oldğu için 4-1 s enin işine daha çok yarayacaktır
ben kople 51lik düz boru yapıcam ve ortayı kullanmıcam bu vaziyette 4.1 in motoru çok boşaltıcanı söylüyorlar 4.2.1 in ise aksine daha torklu olucanı
arkadaşlar dc 4-1 2.5inç vti'da artımı eksimi verir ... araçta yazdığım headers 60mm düz boru aem v2 filtre var
orta susturucu kullan 60 lık japon tipi diye geçiyor egsozcularda bulabilirsin. tüp boyutu biraz orjinale göre büyük olursa altları toparlarsın. header ve egsoz sistemin dursun değiştirme ileriye yönelik olur.
hazır konuvarken tekrardan konu açmıyayım burdan sorayım dedim peki si için 4-2-1 nasıl olur 4-1 üst devirler için diyo herkes si için 4-1 görmedim hiç yada bana denk gelmedi si a en uygun headers hangisidir bu durumda krommu ,seramikmi 4-1 mi 4-2-1 mi ? :)
peki bir soruda benden.4 1 2 headersın 2 olan kısmını kullanmadan 4 1 olarak kullanabilirmiyiz?