arkadaşlar b16'ya egzantrık,yay,şapka,subab,kasnak,beyin ve güzel bi yazlımla bişeyler yapalım diyoruz,ben brian crower düşünüorum,sizce ne tercih edilmeli?
arkadaşlar b16'ya egzantrık,yay,şapka,subab,kasnak,beyin ve güzel bi yazlımla bişeyler yapalım diyoruz,ben brian crower düşünüorum,sizce ne tercih edilmeli?
hedeflenen güç seviyesi ne?
motorun segman-yatak-kompresyon durumu nasıl?
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Blok'a girmiceksen(yani orj. piston ile 10.2cr ya da + ince conta ile ~10.5-10.6cr) için Skunk2 Pro 1 ya da Crower(normal, brian değil) Stage 2 mantıklı olacaktır. Ha işin içine sıkıştırma da girecekse kesinlikle Skunk2 Pro 2 öneririm... Para çoksa Toda Spec B de olabilir ama en önemlisi egzantrikleri ne seçersen yay-şapka'yı da aynı marka seç... Kasnak iyi bir marka olduktan sonra farklı olabilir...
Sanırım günlük de kullanıcaksın aracı o yüzden çok abartı olmayan şeyler önerdim ama tabiki tercih senin... Bu arada ben Uğur![]()
onu ince birkaç detayla düz 200 e bağlarsın , ömürlük olur kanka
tabii atmosferik isteniyorsa...
yoksa bu paralara (sorunsuz internal durumunda tabii ki) 0,4-0,5 barlık bolt-on turbo da yapılabilir...
misal , revhard veya peakboost'un turbo kitleri alınabilir 3500$+işçilik seviyelerine...
![]()
bc şu an çoğu parçasını kendi üretmiyor çine yaptırıyor o yüzden bazı parçalarından uzak durmakta fayda var
körler sağırlar
bununla ilgili bir liste vardı cem koymuştu sanırım, egzantrikler ve güçleri diye ona bakabilirsin hüseyin.
para warsa buddy club spec V yada toda olabilir
ama skunk2 stage 2 bence her şekilde iş gorur sıkıştırma olsada olmasada fiyatlarıda nerdeyse aynı 1 le 2 nin bence 2 alınmalı yayşapka takarken motor açılıo açılmışkende en kotu typeR pistonu yada wiseco vs bişi yuksek sıkıştırma piston yizel mugen yada buddy club toda ince conta konup kapanmalı
derim
crower a bitürlü kanım ısınmadı brian da uzakdoğu da yapılıyo sanırım
butarz parçalarda an çok kullanılanı denemekte fayda war
bi sıkıntı beraberinde biton şeyi doğuruyor herşey en iyisi olsun
yay şapkaya girilmeyecekse skunk2 stage1 de alınabilir ama fayda/maliyet oranı düşük olur...
piston olarakta bence civic type-r ın pistonlarını kullanabilirsin.sıkıştırmayı12,5 seviyelerine çıkarıyo ve maliyeti az.
Aşağıdaki link'i incelemenizi tavsiye ederim.Motorların tüm teknik specleri mevcut.
http://www.isitaboat.co.uk/cars/hond..._type_r__ek9_/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)