bende böle bişey var ama..
![]()
bende böle bişey var ama..
![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
4.785 in fiyatları nedir acaba? ve bununla bırlıkte değişmesi gereken parçalar varmıdır tek başına 4.785 randımanlı çalışıcakmıdır? konunun içinde konu açtım kusura bakmayın ama hazır 4.785 muhabbetı donerken kısa bılgı olrak verılır dıye dusundum :S
4.785 kit halinde alırsan eğer burada montaj aşamasında torna işlemi gerekecektir takılabilmesi için,
debriyajın eğer eski ise, kısa son dişliden dolayı tekerlek torkun artacağından debriyajını yenilemende fayda olucaktır. kısadan tam faydalanmak için yazılım gerekmektedir. 1000 devir fazla çevirdiğin zaman aynı hızlarda vites değiştirmiş olursun. (4.266 ile oranla)
1000 deviri dolu döndürmek istiyorsan, ince conta ve egzantrik kasnakları timing gerekecektir. bunların yeterli gelmediği yerde egzantrik setine yüksek sıkıştırmalı pistona girmen gerekiecek liste böyle uzayıp gidicek. herşey birbirine bağlı..
Failure is not an option.
miniks forumumuzun resmi sponsorudur onunla irtibata geçebilirsin fiyat için.
Failure is not an option.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Genui...d=p3911.c0.m14
peki bunun parça sayısı fazla aynı ürün değilmi?
mfactory alırsan al tak yaparsın direk şanzımanına uyar..2. attığın linkteki integranınki.onun üstünde işlem yapman gerekecek.ayna difransiyeline büyük gelecek ve vida yerleri tutmayacak.yine nerden baksan en az 100-150 lira harcaman gerekecek bide yapan tornacının çok ii işçiliği olması gerekir.hiç kafan ağrımasın mfactory al
Sorun 1-2 Sleeve ve Hub olarak gözüküyor.. 2. vites dişlisini de değişmen gerebilir bence.
Torna işi bana fazla sağlıklı gelmiyor.. Sizin de dediğiniz gibi 4.7 Mfactory sorunsuz işinizi görür.
Bu arada şanzımanı tekrar açtığın zaman difransiyel bearing lerini de değiş eğer tornaya gitmeden sökülüp takılmışsa sorunu yaşatan onlar da olabilir. Kolay gelsin..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)