kakrdşim dynodan dynoya degişir diyorum kime sorarsan sor en az hp çıkaran dyno bosh servicedir ve gittigim servisin daynosu her hafta kalibrasyona giriyor..158kw*1.361-215hp.
Printable View
Yaw kafayı yedim aracın yağ kartında 0w-30 yag konmus yazıyor onumuz yaz 0w-40 mı almak lazım yoksa herkesin tavsiyesi 10-60 mı alayım .
Edge ile motul arasındada kararsız kaldım .
onumuz yaz yazlık yağ sanıyorum 0w-40 olur hrld 0w-30 yerine ??
ha birde hazır yakalamısken hafif jant kaç boy fark ediyor 100-200 de .
orjj jantlar 9-10 kg civarı hafif bir jant 6-7 kg lık ne kadar fark ettirir acaba ??
ben sürekli 10-60 edge koyuyorum beyinden öncede sonrada böyle devam ettim.. hafif jant muhakkak fark eder ama en çok alt devirde fark eder mesela 3.vites 3000rpm de basılırsa aynı modlardaki ep3 e çok kolay by by dersiniz :)
4 + 1 lt alman lazım tam 5 litre alıyor. hatta eksiltmelere karşı 1 lt daha alsan senin için iyi olur..En uygun fiyatla satan castrol bayisi ümraniye sanayidedir anadolu yakası için konuşuyorum.
Bujide NGK iridium yaklaşık 100 uSD tutuyor oh suyundan da koy :)
bujı bkr7 kullanıyordum cok memnundum 6 sogukluk az gelebılır..bujılerı sureklı mınıkslerden alıyorum kanka bujı dıorum ALLAH razı olsun hmn yolluyo marka model solemenede gerek yok:D ctr bujısı de yeter:D son yag degısımınde mobıl 10 60 koydum yenı cıkan urun bıraz daha gelısmıs oldugunu soledıler denıyorum aracım hıc yag eksıltmıodu 5000de 100 gram cıvarı bu yag ılede eksıltmezse tawsıye ederım:D yag olarak onerım ya 10 60 yada 5 30.hafıf jantın ııllakı etkısı oluyor.arac alt dewırde patınaj cekmeye baslıyor.ama oncelık olarak headers fıltre egzos kpro rbc conta egzantrık sırasını ızlemenı tawsıye ederım cunku bunlar kdr bı etkısı olmuyor.
aracına egzantrık vs yapmayı dusunmuyorsa dc headers bence fazlası ıle yeter..egzantrık yapmadan headers farkı ıle alacagın guc 2 3 hp.fakat ısın ıcıne egzantrık gırdıgı zmn (tecrube ıle sabıt) headers cok ama cok fark edıyor.
tekrardan hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesın..
hafıf jantın etkısını bence reşit anlatsın:) aktarma kayıplarını sıfıra yakın ındırdı sanırım:)
aracın stock olsaydı çıkan weri gayet sağlıklı olurdu ama v2 yle ya fazla sıcak hawa çektin yada başka bi tahliksizlik war
ama sanmıorum aracında bi soun olsn ya hawanın sıcaklığındandır yada dynoda yapılan bi hatadandor bozma kafanı :)