arkadaşımın stok vti,si 3bin 4bin devir arası genelde motor sogukken bi yıgılma gaz yememe sorunu yapıyor gazı kökleyince düzeliyor bujileri motor bakımları yeni bu sorun neden kaynaklanayır olabilir başına gelen bilen varmı acaba
arkadaşımın stok vti,si 3bin 4bin devir arası genelde motor sogukken bi yıgılma gaz yememe sorunu yapıyor gazı kökleyince düzeliyor bujileri motor bakımları yeni bu sorun neden kaynaklanayır olabilir başına gelen bilen varmı acaba
Buji kabloları kontrol, Distürbitor kontrol fayda sağlayabilir kapak çatladı ise yapar. Bide motoru yıkattınmı yakın zamanda.
0ksıjen sensorudur...
oksijen sensörü olsa motor arıza ışıgı yanmıyormu vede vtec açmıyor diye biliyorum önceki arabamda başıma gelmişti
fiyatı ne kadardır sensörün
bakımlarından eminseniz zamanla açılması lazım bence.Detaylı motor yıkamalrından sonra 2 3 kez gaz yememe vtec açmama problemleri duymuştum ,kesin demiyorum ama bir ihtimal.
buji kablolarının kapağa bağlantı yerinden su veya temizleyici maddeler içeri kaçmıştır , bujileri bi çıkarıp baksanız?
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
enjektör..?
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
bujiler yeni degişti 100km olmadı sanırım o yüzden oralar kotrol edildi bu oksijen sensörü manifoltta takılı olanmı yoksa filitrede takılı olanmı birde temizligi felan oluyormu o şekilde kurtarma şansımız varmı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)