ilandaki numarayi aramayi denednmi ?
Printable View
[QUOTE=onurdestan;735897]arkadaşı aradım elinde sadece blok varmış 2700 tl dedi bu fiyata göre 5000 tl ye komple motor şanzıman beyin taşıyıcı vs vs ler daha mantıklı geliyor elimizde artanlarıda satarım die düşündüm
arkadaşım yanlış aksetmezsen sevinirim boş blok değil yarım motor fiyatı verdim ;) ayrıca o 5000 tl dediğin takımın açılımı motor+şanzuman+ecu+tesisat taşıyıcı vs vs kısmı yok yani :D tekrar geçmiş olsun
fiyatına yorumum yok yanlış anlaşılma olmasın :) ancak kalan kısmının maliyetini düşününce 5000 tl ye takım olarak satılıyo diye biliyodum o yüzden daha mantıklı dedim ama sadece motormu 5000 tl ?
anladım sanırım bu iş min 5000 tl ye malolucak doğrumudur ve zaman lazım
malesef öyle ilan açık,daha önceden getirtip elimde bekletiodum ama artık getirtmiyorum
çok teşekkürler arkadaşlar uzun bi araştırma ve kovalama dönemi bizi bekliyo anlaşıldı
:(
al bi üst kapak 800 iel 1000 ytl arası al bıde b18c blok tak gıtsın maden boyle bişey yapıyon.
p.m attım....
elımde dolu b18 blok var faturalı ıstersen
pm ini aldım süleyman yarın arıycam sanırım dükkan telefonu teşekkür ederim
stp senden numara alabilirmiyim ?
birşey sormak istiyorum b18 yaptığımız zaman kullanıcağımız ecu nedir? orj ecuyu kullanabiliyomuyuz
emır b 16 da kapak var
kader kısmet işte bir talihsizlik geldi başımıza
resimleri çektim ve koydum arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
pistonun yarısı karterde yarısı üst kapakta arkadaşlar biz sökmedik açtığımız andaki fotolar