kredi çekip yapmaya başlıycam arabayı hayırlısıyla ama daha radar hondaya çekmedim ben dün geldim yazlıktan artık ilgilenme vakti bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim
Printable View
kredi çekip yapmaya başlıycam arabayı hayırlısıyla ama daha radar hondaya çekmedim ben dün geldim yazlıktan artık ilgilenme vakti bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim
Geçmiş olsun ve kolay gelsin..
çok geçmiş olsn minikslerde olucaktı
çok saolun arkadaşlar
arkadaşlar cuma yada pazartesi günü araba sevise çekilicek ancak usta konusunda hala kararsızım topkapıda savaş ustamı yoksa sefaköy radar hondamı tercih edilmeli?
honda konusunda RADAR honda seref usta dedınmı akan sular durur.ayrıca elımızde tertemız vtı krang var pıston var aklına gelen hersey var...
bende öle düşünüyorum hep ama maddi yönden üzermi üzmezmi şeref usta nası biridir ***** kredi çekicem bu iş için ve ailemden kimsenin haberi yok yarıda kalmak istemiyorum
topkapı savas ustayı sahsen tanımıorum yorum yapamam ama seref ustayı tanıorum maddı ve manevı olarak hıc ama hıc uzmezz:icon_tup:
cok gecmıs olsun.
yaptıgın hatayı solıyım sımdıye kdr aracını gosterıp neyın ne oldugunu ogrenseydın,gereklı parca lısesını cıkarsaydın,ıscılık ıcın fıyat alsaydın hıc muallakta kalmazdın. yaptırmak zorunda deıldın ama sımdıye kdr fıkır edınebılırdın. ıns blok ve kapak kurtarılabılecek durumdadır. aracının krankında sıkıntı varsa blok almanı tawsıye ederım. egerkı yoksa gomlek kol pıston ıle cok uzun zmn ALLAH ın ıznı ıle kullanabılecegın bı arac olur.
çok teşekkür ederim yorumun için malesef araya yaz girmesi ve maddi açıdan ona pay ayıramamamdan dolayı çekemedik şeref ustaya arabayı çünki geri getirme şansım yoktu 2 ay ordada bırkamazdım insanların başına arabayı
merak ettiğim şey arabanın krankı çok iyi değil tahminimce 0 krank buldum ama neden önermiyosun 0 krankı blok değişimi çok zor ve sıkıntılı iş işletmek vs vs sıkıntı ne olur 0 krankla eski bloğun?
sıfır krangı nerden buldun kaca buldun? oemmı buldugun krang? buldugun fıyatı ve yerı soylersen yorum yapabılırım.blogun parcalanmıs durumda deılse kurtarılabılecek durumdaysa elden gelenı zaten yaparız merak etme. egerkı kurtarılamaz halde ıse faturalı blok bulman gerekecek. onunda yaklasık ısletme ıslemlerı 1500 lıraları buluyor malesef
0 krank sahibindende var ilanı aslında onu değil işlenmemiş çıkma krank buldum siteden bi arkadaştan zaten oda krankı yollıycak şeref usta bakıcak ben değil eğer al derse alıcam ama iş kurtarılamıycak vaziyete gelirse bu araba yatar en büyük korkumda bu çünki motor işletme bilmemne 8 liraya falan çıkıcak :( cuma yada pazartesi şeref ustanın ağzından çıkıcak şeylere bakıyo herşey yani
blok saglamsa yatak sarmadan dolayı bı poblem olmaz merak etme. benım aracım ılk atmosferık yuklendıgınde sene 04 te egzantrıklerden sonra bı sekılde yatak sarmıstı. sonrasında yenı krang alıp yenıden makıneyı toplamıstı usta. o halden bu zaman kadar hala aynı krangtır tertemız sorunsuz. hıc bı sorun olmaz merak etme
sımdı resımlere baktımda krangın oturdugu yerler vs saglamsa bu bloha darton gomlek closed deck modelınde cakılıp kurtarılabılır gıbı gorunuyor . ust kapak alıcaksın tabı onuda uygun fıyata bulmak lazım malıyet dussun dıye mın 1500 lıralara gelır oda. darton gomlek kurtarırsa elımızde bı takım closed deck var uygun sekılde vermeye calısırız
stp ö.m attım sana
edo typer gerçekten rahatladım stpninde 2004 teki olaynda blok istemediyse sanırım bundada istemez ve afiyetle toplarız arabayı
dediğin darton gömlekleri aşağı yukarı nekadara verebilirsin bana?
yaw bılader bende sımdı baktım tekrar o kolun orda durması buyuk sans hıc olmazsa blok almadan yırtma sansın var;)