tartma şansım olmadı malesef abi
Printable View
özgün bey yarın italya yolcusu işim ems işi 2 hafta sonraya kaldı arkadaşlar haberiniz olsun geç olsun güç olmasın:slomo:
bu akşam buluşmaya getirin ems'yi ben ayarlıyım :) hatta eprom'a nfs bile yükleriz :D
4500 tl yi geçti . rolanti sorunuda ayarsızlıktan büyük ihtimal timing falan yapılcak çünkü daha ems bağlanıp ayar yapılcak
ellerinize sağlık bu kadar girmişken bu işe neden daha düzgün bir emme manifoldu swaplamadınız ?
bakalım olmasa emme olayına gireceğiz artık beyin ayarından sonra ne gösterecek
bence beyin ayarı yapılmadan önce emmeyide yapınki tekrardan bir ayar bekleme süreci olmasın hepsi bir arada olsun .... ve bir emmeyle ciddi güçler alabilirsiniz heleki atmosferik olarak yolunuza devam edecekseniz bence 1. sıraya almalısınız ... birde güzel bir gaz kelebeğiyle destekleyerek
masalalhh guzel proje hayırlı olsunn allah utandırmasınn
sağolun arkadaşlar.
az önce ems yi bağlayıp d17 nin calibrasyonu nu yükleyip marşa bastık 7500 çeviriyor :D
bundan sonrası özgüne kalmış artık :)
Hayırlı olsun.dyno'ya ne zaman çıkar despe? Dyno sonucunu merakla bekliyorum...:)
Bol devirli günler... :)
sağolun arkadaşlar. dyno sonucunu bizde merak ediyoruz :) dynoya özgün ayar yaptığı gün çıkar :) bizde özgünden haber bekliyoruz.
Çatlicaz valla meraktan :D
hayırlı uğurlu olsun beyler
teşekkürler arkadaşlar mutlu sona az kaldı gibi
sağolun arkadaşlar. video eklicem devir çevirirken ama telden pc ye atamadığım için ekleyemiyorum :D
bende es7 kullanıcısı olarak projeyi merakla bekliyorum sonuçlar ne olucak bakalım bence güzel olucak Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin