Cenkım masallah ama baska b dyno da daha olctur bence egrıler bana da b acaıb geldı.orjınalınden 4 bg fazlası cıkması da az geldı acıkcası bence daha fazlası var
Printable View
Cenkım masallah ama baska b dyno da daha olctur bence egrıler bana da b acaıb geldı.orjınalınden 4 bg fazlası cıkması da az geldı acıkcası bence daha fazlası var
moruk orjinal 102hp ama headers filtre vs öncesinde 102 veriyormuydu o tartısılır.. stock üstüne 5hp almışız :D
Benim eğrimi görmedin mi Cenk daha önce. Kalp çizgisi gibi. Rahat ol. :)
aktarma dısında yapılan iyilestirmelerde whp'nin artmaması lazım bencede ama yanlıs hatırlamıyorsam shumi'de yazmıstı yapılan basit 1-2 islemle whp'nin arttıgını.
peki şafak kardesim sence 101hp fusion tekere 91hp verebilir mi? bazı seyleri acıklıga kavusturmam lazım kafam karıstı epey :)
erkayanin kalibrasyonunu kontrol etmek lasim cenk benden once de bir tane transporter cikti o da dalga dalgaydi...
neyse izo ben vaktim oldugunda bi pasaoglunda cıkıyım ak kara belli olur sonra :)
guzel guzel bosver, alt orta devırlerde tork baya ciddi, dalgalanmada ankarada gordugum cogu dynoda var sorun teskıl etmez sanmam..
onu demiyorum ben şafak fusion gibi bir aracta kayıp %10 dan daha az nasıl olabiliyor diyorum :) çoğu spor aracların aktarmalarındaki kayıp bu degerden daha fazla diye biliyorum ben.
bencede cenk ölçü alma bu değerleri.git bı ıstanbulda bak bakalım
Güle güle kullan Cenk maşallah. :)
önemli olan yol dynosu:D onu da biliyoruz nasıl gittiğini..;)
eyv kardesim:)
eğri meksika dalgası gibi olmuş :D:D
bence bu şekilde basma sakın. benzınde problem var gibi gözüküyo