abi ikinizinde bilgileri doğru ama ikinizde farklı pistonlardan bahsediyonuz yaw :D
ama erkut üstteki posta demiş pm2 dedikçe P2M diyon diye abi :D
Printable View
abi ikinizinde bilgileri doğru ama ikinizde farklı pistonlardan bahsediyonuz yaw :D
ama erkut üstteki posta demiş pm2 dedikçe P2M diyon diye abi :D
abi ben de onu diyorum ama anlatamadım pm2 nin kocaman kubbesini görüyosun ama p2m nin değerleriyle bu düşük cr veriyo diyosun bu arada hesapladım piston değerlerini vermiycem sana sadece tek cevabım var 11.3 cr vtec 2 pm2 piston oem conta nasıl çııakrttın sorusuna da asla cvp vermiycem bundan sonrasına sadece iddiaya girerim
daha kol değerleri var sıkıntılı yoksa sana b16b kolu cbr 1000 rr pistonla tahmin edemiyeceğin cr çıkartırım :hahaha:
lan emre şu piston mevzusunu çıkarttın ortaya.. kafam ağrıdı.. 1 saattir hatalı pistonu savunup duruyorum :D :D
abi ben sana başından beri onu diyorum işte pistonun resmine bak neresi çukur diye bi de ekliyorum bu piston 1 mm yukardan başlıyo bi de diye sen not düşüyüm pnd pistonu takarsan hayallerin suya düşer dome dish değil piston yüksekliği de önemli yani kola pimi takıncaki değer blok yüzeyinde durduğu yer Comp Height bu değer 30,5 olunca senin 29.5 lar yine suya düşüyo bilgin doğru ancak eksik bunu demeye çalışıyorum
erkut pm gönderdim sana :)
yıldonun pistonlarımı değişecek?
puhaha sana özel p2m getirtelim :) piston segman 200 gibi bişeydir tahmini