valla headers cai catback ile öyle bir vtec sesi duyuyorum ki korkarsınız.. plaka vermeme gerek yok aracın maşallahı var allah nazarlardan saklasın böyle vtec sesi duymadım ben..
beyin sorun olabilir..
Printable View
valla headers cai catback ile öyle bir vtec sesi duyuyorum ki korkarsınız.. plaka vermeme gerek yok aracın maşallahı var allah nazarlardan saklasın böyle vtec sesi duymadım ben..
beyin sorun olabilir..
vtec sesi benim aracımda da beyin ayarından sonra biraz kısıldı ama filtrem baya kirliydi filtreyi değiştirince ses normale döndü :) en nemli etken filtre bence o patlama sesini duyuran
kesinlikle vtec selenoidi
vtec selenoıdı değiş bence. 4-1 header caı ve 51 lık boru var bende sesi tarıf edemem.
eger arabanın performansında barız bır sorun yoksa yanı aracın vtec acıyorsa vtec actıgını farketmene gerek yok zaten ıyı tune edılmıs vtec devrı ve ayarında o sesı duymaman gerekıyor gayet normal bır durum
Piston falan yaptıgın zaman daha iyi duyacaksın emin ol :D O hayvansı vtec sesi ITB'le geliyo ancak :D
alın size gerçek vtec sound :D 5500'de ses dikkat :)
http://www.youtube.com/watch?v=iL04a7LGbgQ
bı ara p73 beyın takmıstım b18c oda 5800de acıodu dedıgın gıbı belırsızdı.5500 dısında nerde açarsa açsın belırgın olmuor
bende de o yırtıcı ses geliyordu.sonra headers takıp kat iptali yapınca ses mes kalmadı.ama sonra cat back taktırdım yırtıcı ses gelmese de vtec açılınca içerde bomba patlıyor :) ama ilk ses daha güzeldi.
02 sedan kasalarda d16v1 yanı.vtec tam olarak kacta acyor?ve bu vtec selenoıdı tam olarak nerde?ben caı yapmıstım aracıma ılk zamanlar cok guzel yırtınıyodu makına fakat sonra ılk zamankı gıbı ses gelmedı..fıltreyı degıstırsemde ılk zamankı gıbı degıl neden acaba?