:Deli: ben stock pistonla 6 ay basabildim, sonunda segmanlar ve bir pistonuma mal oldu..
Printable View
http://www.passionesaxo.com/Alberi%20a%20camme.htm
sayfanın altındaki tabloda çoğu eksantrik modeli var.
bu 307 contası dediğiniz hangi motorun contası_?
307 1.6 16v
saolasın arkdaşm.
ıkıncı bi aracım war dıyosun, herangı bı sıkıntı olmaz pt52 de, headers a gerek yok su pozısyonda hiç bi artısı olmaz...
Sen nasil bir insansin arkadas yaa :D Alti ustu " sanziman kisa mi olur " dige takildik ahah :D
Dostum PT 52 Egzantrik bi baska arkadasinda dedigi gibi daha sert daha yorucu .. O yuksek dereceli camlarin subaplara vurusu standart ile kiyaslanamicak kadar sert .. Bende cok dusundum zamaninda takmayi ama bir gun motor stop ederde 2. marsi basamayabilirim dige yani g*t korkusunda yapmadim :) PT 51 kesinlikle idealdir gunluk kullanim icin. Rolantide arabanin devri cok fazla sacmalamaz 52'ye nazaran .. Ben timing yaptim , chip yaptim benimkide iyice isininana kadar stop edicekmis gibi oluyo yerine geliyor , arada baya baya aptal calisiyo , hatta bayagi biri " kac derece egzantrik taktin " dige ciddi ciddi soruyorlardi .. Isininca problem yok . 106 bu yaptiginin karsiligini alirsin ama bir artistsin soyledigi gibi " 106'yi s...ksin ama , incitmeden :) " . Ben alistim artik sorun ciktimi gulebililiyorum :) motor kirilmadikca problem yok .. 106 bu .. Ev sanayi, sanayi ev yeni adresin oluyor .. Tabi cok kurcalarsan. ama gokininde soyledigi gibi kesinlikle stock binme .. o Sanzimani takip keyfini al derim ..
adam serdar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
chıpını taktıgın ılk gunlerı bılırımde az kafamı s...medın onur nıe bu böle oldu onur bozuk chıpmı ıteledın bana:hahaha::hahaha::hahaha:
Ya ne alakasi var :D:D:D
Alisana kadar da .. Alistik , alismaktan oteye gittik :)
Siz kadar kasarlasamadim daha henuz ahahah :p