evren bizim araçlarda senin dediğin gibi olmuyor 4-2-1 de altlar orjinal sisteme göre daha ölü üstler çok çok iyi. orjinal ve dc 4-2-1 le denedik orjinal olan araç 2. vites rollingte kornadan sonra neredeyse yarım boy kadar çıkıyor ama üst devirlere geçildiğinde ise 4-2-1 li olan alıp başımı gidiyor bariz.
ben daha öncede yazdım yine yazıyorum ben megan racing replikeası 4-1 headers kullandım zannediyordum ki alt devirlerim ölmedi üstler canlandı. üstler çok iyiydi fakat altlarım baya bir ölmüş. bunuda dc 4-2-1 takınca anladım. çünkü dc 4-2-1 tepkisini anında veriyor 4-1 deki gibi üst devirleri beklemiyorsun alt devirlerden itibaren 4-1 e göre daha güzel tepki veriyor daha kararlı yani.
bu şundan olabilir megan racing in bize yaptığı yurt dışında dx-lx diye geçen manifolt orjinalinden biraz daha uzun yani bu. yani 4-1 in kısa kalıp sonrasında çekilen 51 mm lik borudan. dc 4-2-1 ise katalizörün olduğu yere kadar gidiyor ve iç çap 57 mm. ve bundan sonraki sistem kendim için konuşuyorum 51 mm düz boru. alt devirler orjinal sisteme göre ölü 4-1 e göre canlı üstler yine 4-1 den daha canlı ve 4-1 ve dc 4-2-1 arasında 1 boy kadar fark oluyor. bunu megan replikası ve dc 4-2-1 kullandıktan sonra anladım. ama fiyatları megan ve dc yarı yarıya :)
http://www.projectmotorworx.com/pict...c01-05DXLX.JPG