e bildigin lego .... :D
Printable View
hemde ne lego :D
motor 1,4 kapak sohc vtec arabanın içi vtec :D şanzuman anlattığım gibi :D
abi üstteki postlara baksana :D
ulas al bendekı su egzantirkleri bak dua edicen sonra..:D
ben de biliyom 1.4is e nasıl kısa şanzıman yapılır.
1.4 nasıl kısalır şanzuman neler gereklı tam olarak
dedim ya yukarda crx 1234 si 5 dişlisi falan bi ton iş :D
CRX şanzumanı Sİ şanzumanı son dişli birazda ıvır zıvır dionuz yani :) Mehmet abi çok tehlikelisin...Bunları oku sonra görüşcez senle
güzel konu arkadaşlar .. hayrlı sohbetler .. SOHC VTEC benimde ilk arabamın ilk motoru ydu bendeki yeri ayrıdır .. hatta sanırsam benim kapak şu an da erkutta ankara da :D ..
hersey basit `mini-me` de .. TR deki 1.4 ve 1.6 96-00 civic lerdeki tek GICIK nokta saçma tesisatları :D ..2 soketli belli belirsiz OBD sistemi .. Bi kac ugrastan sonra obd1vtec plug larina cevrilmiyor deil ama.. uygun fiyata vti motor tesisati bulursanz hem zamannzdan hemde emeginizden kazanrsnz.. Gerci gecenlerde bir arkadasa sordum TR`de vti tesisat fiyatlari cok ucukmuş..
kapak seçeneği olarak jdm d15b yi tercih edin.. camshaft..port.. intake manifold falan dier lerne nazaran daha iyi..
Tabi asıl olay şanzıman da kopuyor .. arkadaşların da dediği gibi .. crx si şanzıman ın iç aksamlarını kullanarak kendi "hydro case" inize güzel bişey ler yapabilrsinz..
yok fuat benim kapak d16z6 o başkasında burada vti tesisat pahalı evet vti herşey pahalı çevirmeyi tercih ediyoruz az işkence sonucu oluyo buradaki crxlerin son dişli uzun 3.888 diğerleri kısa 4.25 ya da 4.43 finalle birleştiriyoruz
bu işlemler sonucunda performans ne düzyede oluyor? varmı örnek video vs?
aratırsanız + 40 hp aldık dynosu var videosu da 1.4 den
erkut abiyi tanidiktan sora si deilde ex almişm diorm kendi kendime :D