yag pompası 300 ıse yan sanayı:icon13: krang orjınal olarak standart olcu cıkmamı yoksa sıfır yan sanayımı? pıston kolu tek 110 lıra pahalı rakam vtec kol pıston setı 300 gıbı satıyoruz cıkma temız sorunsuz olarak.
Printable View
:D ya valla herşey bir yana bizim ufaklık yürüsünde ne olursa olsun.. :) abi :hiihi: internette parçalra bakmaktan şaşı oldum herkes aksaray diyor doğru adres :icon_tup: diye olmadı bizi honda ikiler paklar gibime geliyor hiç oladı sevgililer gününden sorna swap paklar bizi :)
yaa araba 1.4 ef d14 vti vtec değilki beyler :D belliki çıkma temiz yağ pompası var 300 güzel rakam şöyle bi kafamda hesap yaptım fiyatlar normal görünüyo adem usta sanırım efe garajdı başarılı biri rahat ol bence
radar bu yeşilköydeki heralde.. tel açıp sorsam fiyat verirler heralde ..
Geçmiş olsun
dehşet içinde sizi dinliyorum :eek: ya kortum hee ama heralde bi bildiği vardrı o kadar adam tanıyor bir çok motor yapmış arkadaşların ilk kez bugun gittim bende herlade güven vermese kimse gitmez oraya inş. sizin dediğiniz şekilde gerekli parçları kullanrak halleder işi yan sanayi falam kastırmaz..
kardeş geçmiş olsun ben fazla masraf çıkacagını sanmıyorum ama bakalım hayırlısı inşallah fazla bişey yoktur
KAMA çok çok geçmiş olsun üzüldüm vallahi madem motora girilcek eldeki sağlam parçaları sat koy bi tane b16 yürü git 4/5bin liraya bulursun
ama önce kendini bi topla
konusuruz yine ;)
keske 5binle bitse. gecmıs olsun. 300bin içinde maşallah :)