Hic ses istemiyorsan hic birseyini elleme sadece K-Pro tak :)
Gaza bastiginda filtre de bagiracak sonucta.
Printable View
Hic ses istemiyorsan hic birseyini elleme sadece K-Pro tak :)
Gaza bastiginda filtre de bagiracak sonucta.
buğra erenköyde bi typer daha var bilgin olsun siyah :D
Valla mide bulandırmak gibi olmasın ama Anadolu Yakasın'da nefes aldırmıyorlar :)
benim yalancı vtec'in bile sesi fazla çıkıyor.. tek başıma kullandığımda ses çok güzel ama eş dost binince olmuyor :(
O ses için TypeR alanlar var ;)
Sesi çıkmayan typeR sevişirken sesi çıkmayan hatuna benzer :D
valla abi type-r olucaksa ses olucak hemde en kralı olucak. type-r dan birde supradan çıkan sesi hiç birşeye değişmem. bence setup ın çok iyi. arkadaşlarında dediği gibi yanıltıcı ve slencır ile sıkıntılarından kurtulursun, isteidğin zamanda giden bir taype-r ın olur :)
headers 76mm duz boru son susturucu ile nasıl birsey oluyor dusunemiyorum:)
hele birde kpro 9000 devirlerde ofofof diyorumm..
:Dsonunu düşünen kahraman olamaz:eek:,ben 1,5 aydır arabaya binmedim,siyah araba kahverengi oldu yıkanmamaktan,bende işim gereği şirket arabası kullanıyorum,type-r a haftada 1 yada 2 haftada bi biniyorum,egsozumda bide elektronik cut off var anında sesi kesmek için,bundan 1,5 ay önce işgüzar bi emniyet amiri yanından hızlı geçtiğim için ve egsoz olduğu için beni evime kadar takıp etmiş,takıp ederken aynı anda telsizden trafık ekıbını çağırmiş,bi güzel ceza yazdı ordan burdan bide bağladı,sankı adam öldürdük,bunlar olunca insan herşeyden soğuyor maalesef,yediğin cezayamı yanarsın,evinin önünde düştüğün durumuma mı yanarsın,artık zor geliyor bu yaştan sonra böyle şeylerle uğraşmak,Antalya bu ara çok sıkı,diğer iller nasıl bilemem tabii
walla gecen carfur otoparkta kapalı alanda skn 62 nin sesini duydum redline civarı çalmadık alarm kalmadı :D senınkıde oyleyse bana sat arabanı :D
su anda headers ve 63 luk duz boru ve orjinal sonla bile bayagı guzel bi ses geliyor
odada egzoz bana bakıyor ben egzoza bakıyorum yaz gelsede taksam :)
ne zamandır cıkartmıodum arabayı dun hava guzeldı bı cıkarayım dedım cıkardım sılıncerı allahım allahım bıraz gazladım tranvay duragındakıler yola dogru donmus alkıslıolardı :DD ama ses delı yaaaa bıde arasıra bınınce ınsan aglıo resmen
Bende komple 51mm eskoz ve son susturucu yapınca "gunluk kullandıgım" arabama 6 gün dayanabilmiştim... :D Pazartesi yaptırıp cumartesi son susturucumu orjınalı ile değiştirmiştim. :)