apexi afc neo ne işe yarar? vafc2 ile farkları nedir? tam olarak afc neo ile neleri ayarlayabiliriz. bilgilendiren arkadaş olursa sevinirim.
apexi afc neo ne işe yarar? vafc2 ile farkları nedir? tam olarak afc neo ile neleri ayarlayabiliriz. bilgilendiren arkadaş olursa sevinirim.
konuyu sanırım yanlış yere açtım özür dilerim. işletim sistemleri bölümüne taşırsa admin arkadaşlar sevinirim.
vafc ıle aynı ozellıklerı saglar
yanlız hem vafc hem safc olarak tasarlanmıstır
2 modu vardır
ama her zaman vafc 2 yı tercıh ederım
kısacası pıggy bag bır unıtedır.
bende vafc 2 kullanırken goruntusune aldanıp afc neo almıstım ama cok pısman oldum
vafc 2 ıle devam bence![]()
tam olarak neye ayar yapabiliyoruz, sınırları nedir? (tabiki sınırı enejektörün sınırıdayani fantazi yapsak extra olarak neler yapabiliriz anlamında?)
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Bende merak ediyordum neler yapılabiliyor diye konu iyi olmuş![]()
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
Mertcan, vtec teknolojisi olmayan bir araç için hangi selenoid valfleri kontrol eder?
Turbolu araçta ne yapabiliriz bu neo ile kısacası? bir yerlerde blow offa mudahale eder falan demişte merak ettim.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
evet neocuları piste alalım![]()
afc neo safc gibi cihazlar
afryi düzeltir ecuyu yanıltarak fine tune da denebilir mafın veya mapın sınyallerını degıstırır
bide tps rpm vs gibi gostergelerı var onları gorebılırsınız
afc neo 16 noktadan devır ayarlayabılırsınız
yuzdeler halınde benzını acıp kısabılırsınız
İlker G.
Yani 1000-7000 dd arasını 16 ya bölüp herbir aralık için afr ayarı yapılabilinir diyorsun. Peki vtec selonodidi dışında hangi araçların hangi valflerine mudahale edebiliriz?
AFC Neo da 2 senecek vardır
mod yanı
vtec modu
ve safc modu
yanı
vtec modunda vtec olmayan bı aracta herhangı bır selenodı kontrol edemezsın
![]()
Sitesinde turbo araçlar için blow-off valve kontrolu demiş benim o yüzden merakım kabardı. Yani ne anlamda kontrolu kullanılabilir die.
Blow of lar benım bıldıgım vacumla calsıyor
dızellerde ayrı bı sıstem yapıyorlar
belkı onda kullanıyorlardır![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)