1300cc hacimli araçlarda hangisi daha uygun olur?
Karbon olanın kazan kısmı diğerlerine göre daha küçük diye duydum, doğru mudur? Doğruysa bu bir avantajmı dez avantaj mıdır?
giriş çapları 60mm
![]()
1300cc hacimli araçlarda hangisi daha uygun olur?
Karbon olanın kazan kısmı diğerlerine göre daha küçük diye duydum, doğru mudur? Doğruysa bu bir avantajmı dez avantaj mıdır?
giriş çapları 60mm
![]()
Benim aracım 1.2 ve ben ortadaki modelden kullandım. Aracımda komple 51lik düz boru ve bu vardı sadece.
2006 yılından beri otto kullanıyorum çok memnunum.Benim borular orjinal 42 lik ve orta susturucum duruyor sabit gazda kafada ütülemiyor miss.
1.3 accentten carbon olanı kullandım.
sadece son susturucu olarak kullanıyodum.sesten memnundum kafa ütülemiyordu hele silencer kullanınca orj gbi oluodu uzun yolda miss![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
bn cıvıc ies te otto karbon kullanıyorum katalızor orta susturucu uzerınde 3-4bın devır arasında sesı kısılıyor . bn memnunum dandık markalardan ıyıdır dıe aldım param ona yetmıstı zamanında ...
alıcaksan yanık uçlu olan modeli daha güzel![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Bilgiler için teşekkür ederim. Peki bu karbon ve diğer modeller arasında gerçekten boyut
farkı varmı kazan bölümünde? varsa bunun motor hacmiyle bir orantı içerisinde olması gerekirmi acaba![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)