User Tag List

Sayfa 13/14 İlkİlk ... 311121314 SonSon
264 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: 306 gti atmosferik yukleme?

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LN769 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    306 gti ile 17" li ss rs i denedik az önce.. eve gidince bütün videoları yüklerim

3-4 defa 2 kişiye 2 kişi bastık sıfırdan , 1 roll 2 roll videoları koyunca boyları siz sayarsınız artık ben boy sayma özürlüyüm ben söyleyince yalan oluo

sonra 4 kişi rs tek kişi gti a karşı onuda büyük bir zevkle izliceksiniz akşama videolar yüklicem
    bukadar kasmanın sebebi neki anlıyamadım
    kimse 306 geçer diye bişey demedi RS için.RS bırakta geçsin,geçmezse yürümüyo demektir

UGuRaikkonen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doğrusunu söylemek gerekirse bu akşam bizde ordaydık ama kalkışı tam olarak kesitremedik. Geç kaldık diyebiliriz.

Ancak ne olursa olsun gti yada rs geçsin benim için farketmiyor.. Sonuçta iki araç sahibide en yakın arkadaşlarım.. Bundan doğan sonuç şu bu olay burdan farklı olarak dışarıda da devam ediyor.

Anlamıyorum herkes inatlaşıyor. Anıl demiş ki (Overdose 'un abisi) tek tek zaten geçiyosun kardeşim.. orda bi problem yok. Ancak 4 e tek yada 3 e tek iken tır sokamazsın iddiasını ortaya koyuyor..

Herneyse roll sonrası okan uğurun dediklerini uğur okanın dediklerini kabullenmiyor. Videoları da henüz izlemedim. 5 DK önce yaşanmış bi roll 'ün telemetry si sanki yıllar önce yapılmış ve anımsanmıyor havasına dönüyor..

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayıp vallahi ayıp. Herkez birbirine kaldırmış kimsede durumdan rahatsız olmuyor. Konu ne diye kimse hatırlamıyo. Forum paylamış yeriydi millet üre yarıştırır oldu.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı som306 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bukadar kasmanın sebebi neki anlıyamadım
    kimse 306 geçer diye bişey demedi RS için.RS bırakta geçsin,geçmezse yürümüyo demektir
    Agzina saglik kardesim bir de okan anlasa su nu Ben cok bir fark olmayacagini anlatmaya calisiyorum AMA anlamiyor tir sokmus araya videolari iZleyince gorecegiz rs e evo muamelesi yapior 306 yi Clio RSI ile kiyasliyor benim canimi sikan o

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu GTİ-RS videolarına bir bakalım

cvp için sağol abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk önce konuya vti girdi sonra RS sonra tayyar
    adama bi 306 yükletmediniz
    2 fransızı kapıştırıyonuz ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10krktr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yuklemek degil sorunlar a bile care bulamiyoruz yardim lutfen 210 u gecmiyor gti abs ve hava yastigi lambalarim yaniyor acaba beyin korumayami aliyor kendini?

vtecburac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OverDose Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yuklemek degil sorunlar a bile care bulamiyoruz yardim lutfen 210 u gecmiyor gti abs ve hava yastigi lambalarim yaniyor acaba beyin korumayami aliyor kendini?
    kardesım
    hallomucak sorun yok hallolur
    sıkıntı yapma kafana takma sana bır tavsıyem olsun, beni dinle git crm performansa suat usta senin eksiklerini giderir. başkada sorma kımseye bıse abı dedıgımı yap gıt suat ustaya ok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adresini felan alayimda senden cumartesi araba geldiginde Sabah direkt oraya gotureyim saolasin insallah cozulur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    CRM ilaç olur sana hiç merak etme

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Insallah cok saol

vtecburac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eskiden bir laf vardı derlerdiki gtı ların felan arkasın crm yazarsa yaklaşmayın hesabı

LN769
    Misafir
    benim gti geçme gibi bi derdim yok zaten ben daha önce denemişim sonucuda çok iyi biliyorum.
    beni kastıran olay buraya 2. sayfada konan video biz ss ile böyle gidiyor diye konmuş 10 saniyelik bir video ney kim ne kadar gidiyormuş bu akşam videoya çekip gördük yoksa benim bişey kanıtlamaya niyetim yok
    başından beri aynı şey dönüp dolaşmış araçlar burda bizde denedik şimdide airbag ışığı abs beyni falan çıktı giderle ne alakaysa ?
    benimde kasnağımdan ses geliyor ben bunu bir kere yazdımmı buraya ?
    ha şunuda söyliyim benim kimseyi geçme gibi bi derdim yok buraya o saçma video konup biz işte SS ile böyle gidiyoruz gibi saçmalık söylenmeseydi hiç konuya bile yazmazdım ben konuyla alakası olmayan ilk mesaj video yu konuyu açan kendi koymuş.

bende şimdi hepsini eksiksiz yüklüyorum gerçek deneme nasıl olur görülsün. diye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oo dur ozaman Ben su yukleme olayinida goruseyim ozamn iyi oldu bu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okan Ben arizalarimi sana soylemedim araba toplandiktan sonra ilk geldigim gun araba. Ne haldeyken denedim seninle gectin dedim bitti videolari koydun birsey denedim o benim koydguum videoda 3 Korna basiyoruz onune atliyorum beN Ne yapayim Ben seni gectin demedim zaten bir tane gectim sozu bulamassin konuda benimde daha fazla canimi sikma Boyle konusmaya Devam edersen kafani gozunu Kirarim oraya geldigimde adam ol yavsaklik yapma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    once eksiklerini sorunlarını gider sonra yuklemeye basla derim.
    bostancı sanayide harun usta ismini duymustum bir arastır derim.
    goofy rıfat ustada simid goztepe sanayide haberin ola..
    2022 XC90 kiralık spec & 2022 A5 40 TDI & 2017 Golf 1.6 TDI Highline yazılım
    2022 Haybusa full bolt on & 2021 Multi V4S & Kymco Lucky S

LN769
    Misafir
    Alıntı OverDose Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Okan Ben arizalarimi sana soylemedim araba toplandiktan sonra ilk geldigim gun araba. Ne haldeyken denedim seninle gectin dedim bitti videolari koydun birsey denedim o benim koydguum videoda 3 Korna basiyoruz onune atliyorum beN Ne yapayim Ben seni gectin demedim zaten bir tane gectim sozu bulamassin konuda benimde daha fazla canimi sikma Boyle konusmaya Devam edersen kafani gozunu Kirarim oraya geldigimde adam ol yavsaklik yapma

Arabanın cai sini bile kendi elimle yaptım ben senin. o arabanın toplanmasındada hep yanınızdaydım bunlarıda söyle ozaman bi bokta yapamazsın geç sen o işleri böyle saçma sapan atışmaya devamda edeceksen bundan sonra muhattabımda olmazsınız söyliyim çocuk çocuk iş yapmayın dün burada konuştuklarının cevabını birazdan video ile verecem ve konuyuda kapıcam uzatırsanda muhatabım değilsin bilesin.. 2 teneke parçası için böle polemiğe girecek adam değilim ben 1 tek yalanımda yok olmazda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LN769 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabanın cai sini bile kendi elimle yaptım ben senin. o arabanın toplanmasındada hep yanınızdaydım bunlarıda söyle ozaman bi bokta yapamazsın geç sen o işleri böyle saçma sapan atışmaya devamda edeceksen bundan sonra muhattabımda olmazsınız söyliyim çocuk çocuk iş yapmayın dün burada konuştuklarının cevabını birazdan video ile verecem ve konuyuda kapıcam uzatırsanda muhatabım değilsin bilesin..
    hala video ile cevabını vercem diosun ya
    şahsen benim RS'im olucak gidipte 306 ile deneyipte sevinmem.ortalık tayyar dolu seç birini zorla veya geç ki hala iddalaşıyosunz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)