swap yapana saygi yokmu noldu burasi galeri sitesi mi :D
Printable View
swap yapana saygi yokmu noldu burasi galeri sitesi mi :D
yakıttanda bahsedeyim sana biraz istersen... turbo subarularla neredeyse aynı yakıtı yakıyorsun,tabi sakin kullanımda. hatta adam gibi bi beyin programlama falan yapılırsa 200küsür hplik subarular senden az yakıyor... ve gazlamadan giden hali senin aracından iyi gider...
bizdede 2007 model 1.5R var ve hazirana doğru satıp 2.0R almayı düşünüyoruz :) hemde hemen hemen aynı fiyatlara..
kesinlikle satılması ve birdaha alınmaması gereken bir araba, her şeyi ayrı bir dert olan rezil bir araba...
bıseylerı kafanda kararlastırmısın bu arabayı satmak ıstemıyosun ama bununla oynamak ıstıyosun dogrusu sukı sat wrx al hıc ugrasmassın ıyıkı almısım dersın oynama arabanla bın oyle kıme sorarsan sor aynı seyı solıycek bence
Benim küçük bi tavsiyem olucak sana, ha ne kadar dinlersin dinlemezsin sana kalmış bi olay tabiki. Yanlış anlamanı istemem. Benim 18 yaşında ilk arabam 1.6gl subaruydu. Ben onla bi nebze olsun acemiligimi attım. 4 çeker kullanmak cidden çok farklı diger araçlara nazaran. 3sene kullandım ben o arabayı daha sonra STI aldım. Sti ile 1.6gl arasında herkezin bildigi gibi daglar kadar fark var ve kullanırken çok temkinli olman gerekiyo. İlk kullanısımda ben korkmuştum Sti'ı. STI kullanırken zaten hiç bi zaman "tamam ben alıştım artık herşeyi yapabilirim dedikten sonra tehlike başlıyo asıl.". Her zaman dikkat etmekte yarar var. Aynı zamanda bi çok güçlü arabaya bindim garajda olsun çevremdeki abilerimin araçları olsun. Kullanmakla yanda oturmak çok farklı bi his uyandırıyo insanda. Sana tavsiyem bende yeni aldıgın arabanla biraz haşır neşir ol, cam filmi, yay, jant gibi şeylerle oyna, hevesini ilk bunla al derim sana. Cidden keyif vericektir o arabada sana. Daha sonra WRX veya STI sahibi olursun yaşın buna müsait nasılsa. Ama tabiki en son söz sana kalmış. :) Benden küçük bi tavsiye.
Aracın mevcut performansına ve yakıt tüketimine alışsanız iyi olur, yapacak pek birşey yok.. Ama son derece güvenilir, problemsiz ve sağlam bir araba kullanıyorsunuz, onu da göz ardı etmeyin
Ortada araba yok ve araba satın alınıp yapılacaksa tabiki anlamsız olur. Ama eğer elde zaten araba varsa ve değiştirilmek gibi bir düşünce yoksa bunu satıp ikinci el ne olduğu belirsiz bir araba almak için kasmaktansa kendi arabamla oynamayı tercih ederim. Tabi bu benim kendi görüşüm. Elbet sizde haklısınız.
Ne demeye çalıştığımı anlamadığın kesin. Ayrıca mantık konusunu sorgulayan sizsiniz. Benim öyle bir problemim yok.
Ben hala aynı fikirdeyim. Kalkıp komple motoru yada arabayı değiştirmek gibi bir niyet yoksa yapılacak en iyi şey aşırı beslemeye geçmektir. E bu arkadaşında babasının arabasıymış zaten, dolayısı ile o konumda karar verici de değil anca beyin cimnastiği yaparız burada ama ben olsam arabayı satıp daha büyük hacimlisini alacam diye kasmazdım.
Neden herkes top performans olarak düşünüyorki? 15 sn 0-100 ü olan bir arabadan memnun olunmaması gayet doğal. 7-8 sn olması gerekmiyor bence. Birazcık daha performans için ne araba değiştirilir ne de motor.
ilk aracın anladığım kadarıyla madem konu açılmış kendi fikrimide belirtiyim aracına orjinal orjinal bin zaten aracın otomatik ve 1.5 motor nerdeyse 1300 kg boş ağırlıgı var bu araçtan performans beklemen biraz saçma olur bence en azından yaza kadar bekle araçla tur at alış heh tamam haklısın bi yerden sonra insan fazlasını ister seninkide biraz öle galiba ama sen 1.5 otomatikten 2.0turbo bir araca bir anda atlarsan anlam karmaşası gibi birşey olur:) bekle derim şimdilik seni çağıran o dürtüyü filtre egzoz jant tarzı şeylerle geri itmen illa ki bir araç olucaksada 2.0R ye geç sonra zaten ailenide ikna eder yada ekonomik olarak bagımsız olursun o zaman gönül rahatlıyla sti-wrx bir tane alırsın
şimdi şöle herkes kafasına göre bişiler yazmıs ama ugrasmamın bosa degiceği kanaatindeyim.1500 cc lik mi motor hacmine sahip ve dort ceker olması dez avantaj.Ben farklı olmak,iç dizayn ve bu fiyata bu kadar özelliği olan araba almaktan mutlym.32 bin tl ye aynaları katlanan koltuk ısıtması olan (ön sileceğin altında resistans olması) gibi bnm ilgimi cekti ben hb araba sevdiğim için bu denk geldi.sizin bu kriterlerde performans alabileceğim iç dizaynı iyi üstünde oynama yapabıleceğim otomobil tavsiyeniz varmı.
(bu arada araba bnm bnm üstüme babam bısıye karısmıo saolsun.daha dogrusu gormuyo:D)
şimdi leona bakıyoruz dış gorunumu guzel ama iç dizyan sıfır.focusa bakıyoruz seneye kasa degısıcek.audiye bakıyoruz 1.6 bos modeli 25bin euro.Su durumda bnm tercihim dizel istediğim için golf 1.6 tdi olabılır .Opel astraya bakıyorum aynı leon gibi içi rezalet.2008 den yukarı 30bin km den aşağı arac önerileriniz lütfen
bu baktıklarına nazaran sen altındaki arabayla devam et bence biraz bin hevesini al sonra düşün derim illa değiştireceksen dizel olacaksa focus hb alabilirsin
ben arabanın öle motoruna pek girmek istemiyorum.yapacağım seyler cam filmi yay jant lastik xenon tavana folyo cektırırım.dıs gorunume cok onem veriorum ama.biri yolda giderken önüme kırınca tampon tampona gidince basınca gitsin istiyorum.focus bnm ilk arabamamdı.1.6 ambition 200 model sedan bi focusum vardı akıodum valla.motorda oynayacağım filitre olur egr iptali ve chip + blow off da koyabılırım.
ben zaten 1.6 tdci focus için konusmustum sizce nasıl alınır mı die
kullandığınız araç bi önceki impreza modellerine göre daha makyajlı ve aksesuarlı bir otomobil,bu araçtan performans beklemek yanlış,normal kullanımda ortalamanı 9 litrelere kadar düşürebilirsin,bu aracı çıkartmanın amacı c segmentindeki rakipleriyle mücadele edebilmesi için yapılmış bi araç.
performans bekliyorsan aracını satıp yerine yeni kasa impreza 2.0R alman en mantıklısı bence
Bence Umut kardeşimizin evde canı sıkılınca forumda beyin fırtınası yaratıp bizi ortak ediyor :)
valla komsumda var aynı aracdan yakıt tuketimi 14 lt nin altına dusmuyor servisle ne kavgalar etti ben biliyorum:D (katalogda tuketim değerleri cok daha dusuk)
yazılım ustune yazılım attılar araca nafile olmuyor olmuyor olmuyor yine cok yakıyor yine az kacıyor illallah ettiler en son su an satılık satabilirse daha az yakan önden ceker bi arac alıcaklar:D
kısacası uğrasılacak bi araba değil subaru icin hayal kırıklığı ve gereksiz bi uretim...