Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
bence: belki yapamadıgımdan ( parçaları aldım aracı takasladım) b16 bloga 89mm krank+custom kol + 84mm piston ama işi garanti almak bakımından 81.5 mm pistonda olur.
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
aga harbiden oha diyorm bu ne böleD:
bnm amacım bn hazır motor kırmısım iyi bi sekilde toplamak nerden baksanız 3bin tl çıkma krang yag pompası 0 pistonlar ana yatak kol yatak conta vsvs biraz daha para ayarlayıp bu fiyatın üstüne fazla abartmadan bi swp projesi yapmak he ilerde dahada içini doldururuz motorun o ayrı ama suan o kadar profsynl bi proje yapıcak maddiyat ayıramam boş b18c blok buldum bunu alsam fiyat gayet uygun geldi bütün parçalarını yavas yavas toplasam b16 krang kapak yuksek sıkstrma piston orj kol ile toplamayı düşünüorm b16 nın tumparçaları uyarmı kusura bakmayın ck soru soruorm çünkü bn bmwciyim hondadan anlamam ilk hondam bu...
b18c blok ile kendi orjinal krank kol pistonlar ile toplayabilirsin.
b18c blok b16a krank b16a piston ile özel kol yaptırman gerekir.
yağ pompası b16a nın yetersiz gelir.
b18c blok ile b18c nin kendi kol ve krankını bulup kullanırsan b16a nın pistonları olur.
ıntegra type-r ın yağ pompası ile güzel olabilir.
umarım daha önce honda yapan bir ustaya yaptırıyorsundur. o zaten seni yönlendirecektir.
Failure is not an option.
suan daha baslamadım herhangi bi ustada degil kapıda yatıo ama ne yapıcagıma karar vermeden herhangi biyere götürmek istemiyorum
eğer B18C motor düşünüyorsan hazır toplanmış b18c motor var satılık hiç uğraşma faturalı hemde ama turbo ekipmanlı.12Bin TL'ye satıyor..![]()
ericks racing seviyoruz ki bu bilmem kaç senesinde 9.99 koştugu zaman yapılmış motor teknoloji falan
şimdi daha iyisi olur bilal hemde turbo bile olur diyorum ben![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)