60hp:eek::eek::eek: o kadar var mı yaa
Printable View
oha eğri iyi olmuş :) maşallah abicim ağız tadıyla bin inşallah.
Teşekkürler herkese,
Üzerindeki baskı balatadan %100 memnun değilim. Ancak çok çok kötüde değil şu anda.. Bir süre daha kullanıp değişimini yaptıktan sonra belki kayıpları biraz daha indirme şansım olabilir.
üstad bilgilendirme ve örneklemeler çok güzel. kirletmekten ziyade gayet güzel bir paylaşım olmuş, teşekkür ederim. :icon_tup:
bu arada nick ile araç çok tezat ya :P :D
abartmıyor. motordan o güç çıkıyor ama aktarma organlarının tasarımındanmı, neden bilmiyorum yola aktaramıyor. fakat bunun karşılığında oldukça sağlam yapıya sahip bir aktarım sistemi var.
Maşallah ercan
Ama Honda satıp Pejo alan nadide insanlardan biri oldun :P
Maşn kazasız belasız gerçekten çok güzel deerler ...
Maşallah :) :icon_tup:
Gücüne güç katmak istiyorsan http://www.bmcairfilters.com/VisModel.asp
tak devam et.Çok faydasını gördüm,çok filtre kullandım 2 gti eskittim :).Tek geçerim.
Yurt dışı pug forumlarından artılarını görebilirsin ufak bir araştırmayla.Aracın çok diri ve güzel duruyor.Hayırlı olsun
maşallah güzel araç.yapmayı düşündüğün başka bi işlem varmı ?
maşALLAH araban cok güzel ben bi şey sorucam vitesleri kaç devirde atmayı düşünüyosunuz eğri çok düzgün yanlız.çok erken düşüş oluyo??7300 gibi bi yerlere kadar devam etmesini bekliyodum açıkcası bunun bi açıklaması varmı..
maşşallah ama bide yolda görmek lazım:icon_tup:
maasallah ercan allah kaza bela yuzu gostermesin :)
maşallah güzel degerler almışsınız
Allah kaza bela vermesin ya. Çok iyi bi makina.
maşalah çiçek gibi
max speed neden 198.6 kmh/h ? 210 üstü olması gerekmiormu
Peki aktarmadaki kayıpları en düşüğe indirgeyebilmemiz için neler gerekli ?
eh anasını 106 gordukce içim kıprasıyo sen bılırsın ercanım masallah yavruya :)
kayıp 38 deıl yalnız 18 hp, 106 ıcın normal degerlerde denılebılır 106lar %88 89larla yere verebılıor normal bı fwd arac % 84 86 cıvarı oynar, puglarda genel olarak ıyı cıkar, devılboy arkadasımız ıyı solemıs;)...
benım 206gtıda %86 ıle yere verebılmıstı sanrm..
Ercan maşallah dostum degerler gusel kazasız belasız kullan pugunu:)
38 deil evt pardon. 33 :).
senın baktıgın kesıcıdekı kayıp guc ama o hep yuksek cıkar,(son devırlerde tekergucu motor gucunden daha hızlı dustugu ıcın:) teker ve motor gucu arasındakı farka bakmak lazım..
üstad siz daha iyi bilirsiniz ama bence kağıt üzerinde verilen verileri karşılaştır iken kesinlik olması için bence dyno üzerinde nokta aramaktansa, dynonun öngördüğü değeri baz almak gerekir.eğer aksi olsa zaten max güç noktasındaki değeri basardı dyno kayıp güç diye.