mesaj geldi bence sen bi bak face açıkmı :hahaha::hahaha:
Printable View
bu işlem sonucunda herhangi bi yöntemle yakıtı artırmanız lazım aksi taktırde fakire düşersiniz onun haricinde dediğiniz setupla rahat 100+ hplere çıkarsınız şimdi 110 hp ye kadar dyno verileri var ama en iyi veri yolda hissettiğiniz oluyo
serdar çık git alman bölümlerine yaz canım hadi :icon_tup: yarın göstericem ben sana mesajı
evet safc bu tarz bi setupa yeterli hayır bir kere yapılsa olur en sağlıklı yönteme gittikçe rakamlar artar afc en ucuz olanı :) ama iş görür
Üstad ben ufak ufak parçalarımı toplamaya başlayacağım. ies manifolduyla operasyona başlıyorum. Bu başlık altında ara ara rahatsızlık verebilirim bilgiler için teşekkür ederim.
problemi yazmanız yeterli öneride bulunurum
valla abi gayet düşüyo i es emme manifolduyla sadece dip gaz değil ara değerleri de düşüyo anlık tepkileri üç çizgi olarak görüyosun skunk daha geniş bi hazneye sahip ve de yani bunlar benim gözlemlerim senin arabada düşemesi garip asıl
Pek yeri burası değil ama bir sorum olacaktı.. Vtec 2 ve hb sport modellerinde d16v1 motor vardı galiba.. Bu arabaların ikisi de aynı mı yürüyor yoksa biri diğerinden hızlı-yavaş mı ?
Diğer konuda d17 krankı falan oturduğunu duydum.. Biraz dayanıksız bir krank diye hatırlıyorum inceydi sanki.. Kpro desteğini de ilk defa duydum :D Başka böyle fantastik şeyler var mı yapılabilen ?
d16 otomatikte yapacagimiz kapak beyin uygulamasi sanzimanin vites gecis devirlerini nasil etkiler sanziman icin uygun beyin gerekebilirmi varmi ? d16 vtc kapak yapan veya beyin degisen pek duymadim
Mesajım bulunsun konuda :D baştan sona bir okuyum bakalım.
telefona cevap verip , her sorumu cevaplayan bu ulu insanın önünde saygı ile eğiliyorum :D
D serisi sensiz öksüz kalır erkut :D
VtecII ıcın en ıyı setup nasıl olur erkut abı aşırı kacmamak sartıyla gunluk kullanım ıcın?
Ben bi soru sormak istiyodum şimdi EG kasalarda benim bildiğim Türkiyede satılmış 1,5 karbüratörlü ve 1.6 Sİ enjeksiyonlu var değilmi sadece. Nette ilanlara bakıyosun adam 1.6 karbüratörlü yazmış. Böyle bişe varmı acaba. Bide EF kasalarda kaç motor var 1.4 çift karb. var bide 1.5 mi var EF kasada 1.6 motor varmı acaba. Yani özetle EG ve EF kasada kaç çeşit motor var.:) Şimdiden teşekkürler.