yooo kimse senin kanına falan girmedi bence yine kendin kaşındınyarın arıycam güzel şeyler buldum itb içinse önce egzantirik sonra itb
![]()
yooo kimse senin kanına falan girmedi bence yine kendin kaşındınyarın arıycam güzel şeyler buldum itb içinse önce egzantirik sonra itb
![]()
ECUTECH İstanbul
abi şu P7 trans ile L3 arasında net farkları buraya yazsana abi ona göre davranayım olmadı L3 ile takas edecemkes biç olacaksa aksları dğeişeceksem hiç girmiyim P7 işene
![]()
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
erkut bu konuda fikrine ihtiyacım var...
http://www.techturkey.com/forum/aran...ml#post5982167
7 tane fiş olan kısmın pinlerini altlı üstlü ölç osman 350 ila 700 ohm arasıysa sağlam demektir eğer ohm değer vermiyosa ya da saçma veriyosa hangi sıradaki yaz ona göre çözüm üretelim tek sensor de değiştirebilirsin çünkü ya da problemi başka yerde arayalım
![]()
ECUTECH İstanbul
erkut abi selamlar.
Benim ies 2000-3000 devir aralığında bi boğulma yapıyor. Map sensöründen şüphelendik ama sağlam çıktı. Beyin oynanmış olabilir mi? Araca sıfır motor yapıldı. Herşeyi orjinal yedek parçalar ile yaptırdım. Senin tahminin nedir?
• • • 1990 HONDA ACCORD CB7 F23A1 SOHC VTEC • • •
d16a9 ile ilgili stage2 yada oem debriyaj takımı almak istiyoruz.exedy part no yada herhangi bi marka nosu , ismi warmı?
PSN:dohcvtec99
abi tps ve map sensörleri farklı mı?
google'da görsel aradığım da neredeyse aynı şeyler çıkıyor.
Benim map sensörü dediğim emme manifoldunun üzerindeki sensor.
Yani şu;
![]()
bu arada D serisi gibi F serisi içinde şöyle güzel bi paylaşım olsa süper olurdu.
Benim gibi Accord kullanıcılaranın o konuda da desteklerinize ve fikirlerinize ihtiyaçları var.
Önceki gün açtığım bir konuda kimseden daha tek 1 yorum dahi alamadım
http://www.techturkey.com/forum/atmo...es-sorunu.html
1.5 ex d15b3e 1.4is in kapagı oluyomu oluyosa nasıl oluyo erkut abi![]()
sıkıştırma kaç olur boyle ?
İlker G.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)