arkadaşlar 91 integram var şuan üzerinde 55 lik boru,dc son susturucu ve açık hava filtresi var.Ben araca b18c5 vtec kapak düşünüyorum yay,şapka,eksantirik,heders,enjektör ve beyin taktıktan sonra kaç hp olur
arkadaşlar 91 integram var şuan üzerinde 55 lik boru,dc son susturucu ve açık hava filtresi var.Ben araca b18c5 vtec kapak düşünüyorum yay,şapka,eksantirik,heders,enjektör ve beyin taktıktan sonra kaç hp olur
12.5 çok olur günlük kullanımda sıkıntı çıkarabilir 11.5 yetertabi bunlar yapılabilir ama bu yapılacak işlemleri alınacak parçaların ve güçün hepsi bütçeyle doğru orantılı bütçe ne kadar çoksa o kadar çok güç alınır
B18C5 Kapaktansa B16A2 koy daha ucuz ve verimli olur.alcağın güç 180hp'yi geçmez Egzantrik, Headers,Emme Manifoldu,Gaz Kelebeği,yay şapka gibi uygulamalar ile 210'lara çıkarsın ama 10bin TL gibi bir parada harcarsın,birde aracın görselliğine masraf ederim dersen 15Bin Çok rahat yer o araba benden söylemesi![]()
BDEVO9
www.sunishotels.com
şim di 20 bin liraya vtı alıp 6 bin lira civarı para harcayıp binmektyense 10 bin liraya teg alıp 10 lira harcarım aynı beygir araca binerim diye düşünüyorum
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
abi komple B16A2 motor elektrik tesisatını ve şanzımanını komple al akslarına kadar sonrada blok dışında ne varsa tege yerleştir...![]()
Honda Tech - Ankara
Honda Tuning & Service Garage
boruyu 63lük yap bnce..
bi konuda yardım almak istiyorum tesisat işini çözemedim sıkıntı orda yardımcı olursanız sevinirim
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)