clio lar süper çıkmış
Printable View
clio lar süper çıkmış
İşlerden dolayı bi türlü gelemıyoruz.Acaba doğru ölçer mı k pro ile :rolleyes:
hımmm ...türkiyede wimmer-rst kim satıyor yada kim yüklüyor merak ettim doğrusu
bildiğim kadarı ile zamanında torq tuning den bülent bey wimmer bayisi idi...ancak şuan için wimmer-rst bayisi türkiyede yok...
dilerseniz wimmer-rst ye mail atıp sorabilirsiniz...
bunu söylemek istemezdim ancak aracınıza ya kopya yazılım atıldı yada wimmer-rst diye başka bir yerden temin edilen bir yazılım atıldı...
çok güzel bir akşam oldu...
her zaman olduğu gibi bilmem kaçıncı farklı araba ile bilmem kaçıncı kez dyno'ya gşrdşm we yine bilmem kaçıncı defa saçma dyno werilerine maruz kaldım...
son dyno'dan sonra yemin ettim bir daha çıkmam dyno'ya diye ama kadir abiyi kıramadım...
ROL VTEC ilk ölçümde 230hp, 2.deneme de 286hp we son denemede 327hp dyno werisi çıkardı...
KRC vtec we ROL Vtec hariç hemen tüm arabalar sağlıklı sonuçlar aldı...
Gelen herkese teşekkürler...
Dyno werilerini koymuyorum hali ile,şimdi saçma ama 50 sene sonra torunlarıma göstercem bakın taaaaa 2010 yılında 1.6 arabadan 330hp almıştım die :D
yahu 50 sene sonra da muhalefet olmazsan sorun yok :D
ruhsatta ne yazıyorsa o, gerisi teferruat :D
kaldı ki 330hp olsun da ister 1.6 olsun ister 1.8 :D
şaka bir yana da senin araba düzgün çıktı, sonra ilk denemede 900hp çıkan clio da düzgün çıktı,dedim 3.denemem de kesin doğru sonuç çıkacak, demek ki benim araba hakkaten 330hp, dolayısıyla benim pilotajda iş yok :D
hahaha :) orası dogru
ruhsatta ne yazıyorsa o :D
Bunu söylemek istemezdim demişsin çok kötü bir durum yok dimi :) Evet zamanın parası ile bülent kardeşime 750tl para verip attırmıştım wimmeri şimdi kopyaları tüm türkiyeyi sardı :icon_tup:
Bro sende gerçekten şansızlıkmıdır nedir doğru düzgün ölçülmedi birtürlü araban sen ve şero'nun arabaları bir akşam götürecem ücretsiz ölçecez 10 keredemi ölçer yirmi keredemi bakacaz artık :)
maşallah bütün araclara bi anlaşmazlık aksilikten dolayı gelemedim yoksa ordaydım bende kısmet degilmiş ama tahminimce benim aracla ibonun dyno verisi aynı sayılır bende cuma gidip ölçtürcem bi mrk ettim :)
maşallah bütün araçlara.şefim white çok tehlikeli olmuş maşallah :)
Maşallah Tüm araçlara
Mertcann Ne alıcaksın kardeşim vtec e bye bye deme vakti çokdan geçmişti
210 beygir rs bide hafif vallahi fena gidiyordur :D
Güzel gündü bizim krc nin gücü fazla geldi galiba :D
Cumhuriyetteki muhabbette ayrı güzeldi,
MaşAllah tüm araçlara çok güzel sonuçlar çıkmış ALLAH kaza bela nazardan korusun ....
rs ler kaç oktan benzin kullanıyor?
guzel sonuclar maşallah araclara