Fiyatı ne kadar nazmi onun ?
:icon_tup:
Printable View
MS3 deneyin birde. Yazılım ve firmware farkı var MS2 ile arasında. Daha düzgün ve detaylı rolanti ayarı mümkün. Ancak maddiyat el veriyorsa tabikide haltech.
dostum senle polemiğe girmek adına yazmadım bilmiyorum anlatamadım sanırım demek istediğimi...............
sen demişsinki ben tüm yazılımları kullandım neyle kullandın peki ? neler wardı arabanda ? bilmiyoruz adam oraya liste koymuş demişki benim arabamda multi throttle war sende demişsinki ben tüm yazılımları kullandım sende yazılım yaptırt demişsin hatta ilacın bende demişsin işte o maksatla sordum multi throttle ile birlikdemi kullandın yazılımı
cevabını bekliyorum
polemik için degil bişiler paylaşma adına yazışmıyormuyuz....
throott ile yazılım problem olmaz bu tamamen bana kalmış bişi istedigim yazılımı yapabilirim 106 gti da stok dolu boş farketmez yakında throottlu aracımız şubat gibi çıkıcak araçdada güzel bir yazılım oturtmayı planlıyoruz....
emme girdimi olayın içine orjinal beyini kenara koyucaksınız MS yapabilirsin omex yapabilirsin haltech yapabilirsin hatta haltech hepsinden daha ucuz hauahuahuahua
Ecu'yu programlamak ne kadara mal oluyor ? bnmde benzer speclerdeki arabama Halltech Ecu takmak istiyorum.