bi elden geçiriym ben coilleri madem.
yumuşatalım kamberi düzeltelim.
napalım artık.
Printable View
bi elden geçiriym ben coilleri madem.
yumuşatalım kamberi düzeltelim.
napalım artık.
ist'ye gelicen bi haftasonu abi hem deniycen hem gezicen hem ayar yaptırıcan o zaman ;)
muhtemelen.
Ben de senin gb. bi ara soğudum FK6-4 taktım çok sert oldu düşüklük ise ön iyi oldu arka çok kalktı gereğinden fazla ankara taksiciler gb. oldu ) FK-6-4 vtec2 lerde güzel oluyor yay kestim 2. gün geri çıkarıp 5 cm eicbach taktım biraz ön havada ama typer'a göre konfor iyi . gerçekten typer kasalara en iyi çözüm coil başka bişi ile uğraşma. xyz'e devam et.... yada tein ha bide k-sport'u çok met ediyorlar. hatta yabancı forumlardan da takip ediyorum yumuşak ayarında orjinal amartisörden daha konforlu hale geliyormuş. ben k-sport düşünüyorum .;)
Eee ne sonuç nedir serkanım ??
coili söküp yay takmak biraz saçma hiç bir zaman coildeki konforu bulamazsın.. benim Type R da XYZ coil wardı maşşallah tık ses yoktu çukurlarda bile.. inanılmaz memnundum.. senin kesin ayar problemlerin war.. ayarı adam gibü bilen biri yaparsa coille rahatlığı yaşarsın hatta NİRVANAYA ulaşırsın :)
bende teın coıl var adamlar işi çzmus eıbach yaylı halınden rahat
sorunu çözdüm.sıkıntı kalmadı
benım arabamda RSR-TI ( yani titanyum) yaylar var ve araba super. esneme yok gibi. konfor yerinde. tawsiye ederim. coilover de kullandım ama sehir içinde cok rahatsız.