mrb arkadaşlar 1 ay önce primera gt aldım aracımı modifiye etmek istiyorum aracımın verileri
152 hp 182nm 2000 cc 9000 rpm 1250kg 0-100 8.5 sn
bu verilerle modifiye yapmak istesek nasıl bi yol izlemem gerekiyo değerli yorumlarınızı bekliyorum
mrb arkadaşlar 1 ay önce primera gt aldım aracımı modifiye etmek istiyorum aracımın verileri
152 hp 182nm 2000 cc 9000 rpm 1250kg 0-100 8.5 sn
bu verilerle modifiye yapmak istesek nasıl bi yol izlemem gerekiyo değerli yorumlarınızı bekliyorum
aslında önce kendinizi tanıtsaydınız daha yararlı şeyler öğrenebilirsiniz ama bu şekilde kimse bilgi vermez..
üye tanıtımından..
konu günceli ...
Hayırlısı Olsun.
Primera Gt'leri ağzımız açık izlerdik Pist Şampiyonalarında.
Bütçe Nedir Bilmem, ama meselaaaa
‹@í•Ê@SR20DE
teşekkür ederim bütçede fazla sıkıntı yok makul düzeyde olan herşeyi yapabilirim öncelik filtre düz boru headers egzos bunları nasıl bişey tercih etmeliyim
mesela
headers 4-2-1 mi 4-1 mi
filtre hks mantar düşünüyorum
egzos supersprint
düz borum 51 mi 60 mı olmalı bu konularda bana yardımcı olabilecek birileri var mı ...
hoşgeldin, biz aynı araca 60 lık düz boru ve otto 63 yaptık
filtre KN bağladık, stock vtecin rollingde 1 boy arkasından geliyor.
araç şuan turbolu, istanbuldaysan canlı görebilirisn biz anadolu yakasındayız.
Seyyar Tayyar
hoşbulduk kardeşim senin aracın gt ile videosunu izlemiştim bana gt yi aldıran da o videosağlam yürüyen bi makina bende eski esay kullanıcısıydım
peki bunun düz borusunu yapan yer var mı egzosu çok gürültülü olmasın istiyorum birde hks mantar buna uyar mı headers ı nasıl temin edebiliriz ne tavsiye edersiniz
istanbulda değilim![]()
biz kartal sanayide sürekli çalıştığımız yerde yaptırdık, 60 lık boru ortada sanayi tipi susturucu mevcuttu, araba çok açılmıştı ozmn. uzun denemelerde gayet başarılıydı.
Seyyar Tayyar
2.0 Motorlu Araç Olduğu için 60lık daha iyi olur, en azından teorikte
alt devirlerinde hafif bir cansızlık olabilir. üstlerinde aksine keyiflenir.
ara borunun kıvrımlarının potsuz olması lazım.
Bütçe sıkıntı değil demişsin.
o zaman egzosdu filtreydi, bunlar basit. en son yaparsın.
verdiğim linkteki ürünlere 10bin$ civarı harcarsan, şakacı bi primera çıkar ortaya.
vvl kapak artı tesisat getirip yüksek sıkıştırma piston koyup cok iyi bir sekilde yürütebilirsin)
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)