User Tag List

Sayfa 5/8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
134 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Integra b18c üst kapak

M///maniac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amacım devir dönmek degil en saglıklı sekilde nasıl olur ve limitler nedr onu ögrenmek

fsunnetci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M///maniac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki stock alt blok sadece yataklar vs yenilenerek vtec kapak ıtr pompa b18c piston b18c kapak oem kol oem krang sıkıntısız limitler nedir
    Bendeki Setup'tan farkı yok bu bahsettiğinin
    B18C üst kapak olmayla pek birşey değişmiyor yani subap açılarının dışında diğer herşey benim dolu üstkapak ile aynı hatta benim egzantrikler Stage 2 ve Emme manifoldu Skunk2 ve Gaz kelebeğim edelbrock ;sonuç olarak 8700 sonrası başına iş alırsın bu olay birçok kez tekerrür etti ve herkes 8600dd üstünün B18'lerde sıkınıtı olduğuna kanaat getirdi...
    Sıkıntısız Limit 8500dd B18'lerde o da yukardaki bahsettiğin setup ile zor biraz ancak egzantrik alırsan dönersin 8500'ü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten 8500 yeterli bi devir daha fazlasına gerek yok, CTR'lere özenmeyelim devir hastalığı bendede vardır ama

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zaten 8500 yeterli bi devir daha fazlasına gerek yok, CTR'lere özenmeyelim devir hastalığı bendede vardır ama
    Alican ben şimdi 9500 dönsem ne olurki egzantrikler 9000'den sonra boşa döner çünkü stage 2'ler 9000dd üstü güç vermez..
    Hele ki yüksek devir dönmek herzmn için büyük risk taşır şanzıman içinde yataklar içinde

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben olsam stıock kolla8200 leri gecmem
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    b16 da 8450 donsek nasıl olur stıock kollar ıle sıkıntısı varmıdır aslında en ıyı verdıgı lımıt bu aralar dıye bılıyorum

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Orkun_06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    b16 da 8450 donsek nasıl olur stıock kollar ıle sıkıntısı varmıdır aslında en ıyı verdıgı lımıt bu aralar dıye bılıyorum
    8500 üstünde orjinal yay sapkalar floting e giriyor
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

by_hayali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    edittttt ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı by_hayali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi önceki sayfadaki mesajında ne yazmışsın bak istersen "main gridle set ile 9000 devir sıkıntısız dönülebilir" demişsin, madem bilmiyodun neden bölye bir yorum yapıyosun??
    hiç main gridle set taktınmı b18'e yada gördünmü takan birisi araştırmadan bilmeden yorum yapma milletide yanlış bilgilendirirsin.
    dostum senle anlasamıorz heralde sen baska telden çalıosn cem abinin ordada konusmustk si vardı bnde bn bilgilendrme yapmaya çalısmıorm can sıkıcı yorum yapma yurt dısı sitelerinde arastırırsan takanda var o devirleri dönendde var bn hata yapmamak için burda bilenlerden tecrübe edenlerden bilgi almak için soru soruorm he sn honda çok bilirsin bn bmw çok bilirim olabilir ama bnm yaptgm yoruma falan laf etme burda sana ters bisi sölemedm sende söyleme sölüceksende hiç yazma tanımadgn adama sana ters bi laf eden olmadı çok biliosan afra tafra yerine benim yanlıs bilgimi düzeltrsin bnde sana tesekkür ederim ok???

by_hayali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    editt.....

alperx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    M/maniacc : kardeşim sende dışardan bir bilgi koyuyorsun, hangi kaynaktan oldugunu da yazarsan iyi olur. şu söyledi, burda yazıyor şeklinde. diyorsun ki ben de bilgilendirme amaçlı yazdım. ama bu şekilde yanlış bilgilendirme oluyor. lütfen daha dikkatli olalım.

sana ne oluyor dersen : b18c1 kapak bende de var, ve ben bu konularda sizin kadar bilgili değilim, o yüzden yanlış bilgiler almak istemiyorum.

ayrıca klavyende sesli tuşlar felan basmıyor mu ? yazdıklarını okumak zor oluyor . bu aralar satılıklar da ilan açmıştım, elimdeki işe yaramayan malzemeleri bedava gönderiyorum ihtiyacı olanlara. sana da tüm tuşları çalışan bi klavye gönderebilirim bedelsiz.
    Hayatta en hakiki mürşit ilimdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı by_hayali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    he sen o arkadaştın şimdi oldu

yeterince araştırdım merak etme, biz bildiğimizi söylüyoruz zaten amacımızda bu bilgi paylaşmak main gridle set takmak zahmetli iş öyle al tak olmuyo integralarda.
    devir çevirmek yerine şanzumana el at diyorum sana denedik yaptık uğraştık sana yardımcı olmaya çalışıyoruz ama sen anlamak istemiyosun,

bu arada afra tafra niye yapayım burda benden çok daha bilgili insanlar var ben edindiğim bilgiyi söylüyorum ama sen hala sanki bizim sözümüze itimat etmezmiş gibi davranıyosun neyse sen nasıl biliyosan öyle yap bildiğin başka bişeyler varsa bizede söylersin
    anlasdk simdi kısa sanzıman olayına gelince al bnm sanzımanı ver snnkini takaslayalım o zaman

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alperx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    M/maniacc : kardeşim sende dışardan bir bilgi koyuyorsun, hangi kaynaktan oldugunu da yazarsan iyi olur. şu söyledi, burda yazıyor şeklinde. diyorsun ki ben de bilgilendirme amaçlı yazdım. ama bu şekilde yanlış bilgilendirme oluyor. lütfen daha dikkatli olalım.

sana ne oluyor dersen : b18c1 kapak bende de var, ve ben bu konularda sizin kadar bilgili değilim, o yüzden yanlış bilgiler almak istemiyorum.

ayrıca klavyende sesli tuşlar felan basmıyor mu ? yazdıklarını okumak zor oluyor . bu aralar satılıklar da ilan açmıştım, elimdeki işe yaramayan malzemeleri bedava gönderiyorum ihtiyacı olanlara. sana da tüm tuşları çalışan bi klavye gönderebilirim bedelsiz.
    lazımsa bn sana yolayabilirim bedelsiz enteresan bi yaklasım olms benim tusşlarım çalısıo ama bn kullanmıyorum linkini bulunca tekrar hepinize birer pm olarak atıcam merak etmeyin....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne alaka ya.. neyse inmeyelim o seviyelere.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne alaka ya.. neyse inmeyelim o seviyelere.
    sewiye ile ne alaka iyimisiniz bana klavyemi sordunuz bnde calıstıgı söyledim kaynak sordunuz bnde linkini bulunca pm atıcagımı söyledim sewiye ile ne alaka?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bozuk türkçe ile yazan sensin. o yuzden de klavyen bozuk sandım.
    klavye ben sana gonderim dedim - sen ise lazımsa ben sana gonderim diyorsun.

bana lazımmış gibi bi durum mu var ? alakasız olan bu işte. açıkladım.

tamam bence bu konuyu kapatalım siz de tartışmayın, b18c1 konusu devam etsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fsunnetci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bendeki Setup'tan farkı yok bu bahsettiğinin
    B18C üst kapak olmayla pek birşey değişmiyor yani subap açılarının dışında diğer herşey benim dolu üstkapak ile aynı hatta benim egzantrikler Stage 2 ve Emme manifoldu Skunk2 ve Gaz kelebeğim edelbrock ;sonuç olarak 8700 sonrası başına iş alırsın bu olay birçok kez tekerrür etti ve herkes 8600dd üstünün B18'lerde sıkınıtı olduğuna kanaat getirdi...
    Sıkıntısız Limit 8500dd B18'lerde o da yukardaki bahsettiğin setup ile zor biraz ancak egzantrik alırsan dönersin 8500'ü
    b16 b piston vardı dimi sizde bende b series calculate die bi program var isterseniz linkini atarım oem kol krang vtec kapak b16b piston 13 ler gibi cr çıkıyor dogrumudur yoksa farklı bi işlemmi yaptınız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bozuk türkçe ile yazan sensin. o yuzden de klavyen bozuk sandım.
    klavye ben sana gonderim dedim - sen ise lazımsa ben sana gonderim diyorsun.

bana lazımmış gibi bi durum mu var ? alakasız olan bu işte. açıkladım.

tamam bence bu konuyu kapatalım siz de tartışmayın, b18c1 konusu devam etsin.
    estafurullah tartsmalık bi durum yok yaklasım tarzınız entresan geldi o kadar hızlı yazar ken türkçeye malesef pek dikkat etmiorm kusura bakmayın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son 4 mesajda konu nerelere gitmiş
    Neyse bence daha fazla uzatmayın yoksa moku çıkcak
    Arkadaşlar bizim B18'lere Golden Eagle Main Girdle Set var ve İzmirde'ki sarı TurboVtec sahibi Erol'da vardı ve almayı düşünüyordum ama araştırınca gördümki Main girdle set alsam bile tam randıman almak için bizim kartel kovanı bile değişmesi lzm deniliyordu yabancı forumlarda bu bilgiyi edindim.ve bu benim aklıma takıldı sonrada bu Main girdle işini başka bir zamana bıraktım
    Bu yaz yapcağım ilk iş bu hemde Moroso Oil pan ile alcam inşallah bu seti

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)