Kat iptali sensör sıkıntısı

Thread: Kat iptali sensör sıkıntısı

1. DENON's Avatar

DENON said:
    Quote Originally Posted by tarantino View Post
    o zaman uygun fiyata sensör veririk yusuf nie canını sıkıyosunki tek kaplolu 4 kaplolu hehepsi var elimde ben bozuk olduğunu okumadım

yanlız adamlar şunu yaptılarmı sizden öğrendiğimi burada satayım

sensör uzatma aparatının ucunun 3-4 mm delik olucağını biliyorlarmı eğer normal delik ise bir faydası olmayacağını biliyorlarmı

sen nerden biliyorsun deme geçen gün arkadaşımın otomatik d16v1 motoruna yaparken sen die emreyi aradım saolsun o söledi yoksa bizde uğraşıp duracaktık şimdi hiçbir sıkıntı yok
    iş bilenın kılıç kuşananın memedıııım, sensörü uzaklaştırmak çözüm değil asıl olan sensörün okuyacagı egsoz gazı miktarını düşürmektir , garantili sensör yanıltıcı imalatı yapılır , aracınızın markasını söylemeniz yeterli ( reklam spec)

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

2. emrah-58's Avatar

emrah-58 said:
    katalizörün içini boşatıp taktım sensörüde yerine taktım lamba yine yanıyor delirticek bu beni ya :S
    BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR

3. Emir-Sb3R's Avatar

Emir-Sb3R said:
    Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama banada yanıltıcı lazım acil hemde

4. Emir-Sb3R's Avatar

Emir-Sb3R said:
    Yok mu bilen

5. Tuncay's Avatar

Tuncay said:
    Ariza isigi yandigi zaman bilgisayara baglayip sonduruyorlar yenibisnada biryere gitmistim benim airbagli direksiyonu soktum spor direksiyon taktim arriza lambasi yakti sonra tekrardan airbagli direksiyonu taktirdim isik sonmedi bilgisayara baglaytim ve sondurttum

6. Tuncay's Avatar

Tuncay said:
    İsik kendinden sonmez eski haline getirsen bile elektronik mudahale sart ek ariza yanilticilarla bosuna ugrasma

7. Emir-Sb3R's Avatar

Emir-Sb3R said:
    Quote Originally Posted by tuncay View Post
    İsik kendinden sonmez eski haline getirsen bile elektronik mudahale sart ek ariza yanilticilarla bosuna ugrasma
    Bu cevap bana değildi sanırım ?

Bende ışık yanmıyor çünkü , katımı iptal ettiricem bu yüzden yanıltıcı arıyorum arıza vermesin diye

8. CRUEL's Avatar

CRUEL said:
    istanbulda bildiğim egsozcu iskender usta/maslak da var.işi bilen egsozculardada olabilceğini düşünüyorum.
    yada tornacıda yaptırabilirsin ben öyle yapmıştım.

9. Oz`'s Avatar

Oz` said:
    Quote Originally Posted by emrah-58 View Post
    1.4 is 2000 model kat iptali yaptık sensör deliği açtık sensörü takmamıza rağmen araç motor arıza lambası yakıp , yakıtı fazla yakmaya başladı , bende çözüm olarak katalizörün içini boşalttırıp yerine taktırdım sensörüde taktım yine lamba yanıyor bu lambayı en dogru şekilde nasıl söndürürüz? şuan normal işlevini yapıyormudur
    teksensor yokmu sende?
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

10. VteC_MaNiaC's Avatar

VteC_MaNiaC said:
    Quote Originally Posted by emrah-58 View Post
    katalizörün içini boşatıp taktım sensörüde yerine taktım lamba yine yanıyor delirticek bu beni ya :S
    akü başını söküp bekleyip beyni resetlediniz mi ?

11. DENON's Avatar

DENON said:
    sensör yanıltıcı lazımsa hazır yapılmış 50 tane kadar var elimde

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

12. DENON's Avatar

DENON said:
    Quote Originally Posted by Oz` View Post
    teksensor yokmu sende?
    2000-2001 modellerde çift var özgün

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

13. Emir-Sb3R's Avatar

Emir-Sb3R said:
    Quote Originally Posted by DENON View Post
    sensör yanıltıcı lazımsa hazır yapılmış 50 tane kadar var elimde
    nihayet , sizden bu mesajı bekliyordum , hesap no pm lütfen

14. DENON's Avatar

DENON said:
    Quote Originally Posted by BAH30 View Post
    nihayet , sizden bu mesajı bekliyordum , hesap no pm lütfen
    gerçekten atayımmı hesap no uuraştırma bak

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

15. Emir-Sb3R's Avatar

Emir-Sb3R said:
    yok abi ben sana bikaç ay önce pm de attım cevap gelmemişti , hala aynı fiyattansa alıyorum hemen ,
    birde ışık yakmaz değil mi hiçbirşekilde ?

16. DENON's Avatar

DENON said:
    Quote Originally Posted by BAH30 View Post
    yok abi ben sana bikaç ay önce pm de attım cevap gelmemişti , hala aynı fiyattansa alıyorum hemen ,
    birde ışık yakmaz değil mi hiçbirşekilde ?
    valla benım arabamda takılı ve vw grubunda da denedik hiç yakan olmadı eger abı yandı dersen (yanmayacagına emınım) iade garantılı kardeşim

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

17. Emir-Sb3R's Avatar

Emir-Sb3R said:
    Quote Originally Posted by DENON View Post
    valla benım arabamda takılı ve vw grubunda da denedik hiç yakan olmadı eger abı yandı dersen (yanmayacagına emınım) iade garantılı kardeşim
    PM attım abi..

18. hasan çağri's Avatar

hasan çağri said:
    Valla o lanet isikla bende ugrastim cok. Yerini degistirdik yaniltici taktik; silihoruz siliyoruz 3 gun sonra gene yaniyo cildirmak uzereydim. En sonunda sensor bozuk dedi bu sefer servislerarizali sensoru hulamadi falan. En son natasda arizayi nasil sildilerse masallah hala yanmadi :-D demekki sensorde sikinti yokmus biz silmeyi becerememisiz :-)

Demem o dur ki ariza isigi yansa bile dogru cihazla silinince ariza kodu yeniden yanmiyor :-)

Bu arada yusuf abinin yaptigi yaniltici var bende suan yanmiyor ariza falan.
    Quote Originally Posted by mmustu View Post
    seni yapan mühendisin doşaklarını boynuma dolarım beeee

19. DENON's Avatar

DENON said:
    Quote Originally Posted by hasan çağri View Post
    Valla o lanet isikla bende ugrastim cok. Yerini degistirdik yaniltici taktik; silihoruz siliyoruz 3 gun sonra gene yaniyo cildirmak uzereydim. En sonunda sensor bozuk dedi bu sefer servislerarizali sensoru hulamadi falan. En son natasda arizayi nasil sildilerse masallah hala yanmadi :-D demekki sensorde sikinti yokmus biz silmeyi becerememisiz :-)

Demem o dur ki ariza isigi yansa bile dogru cihazla silinince ariza kodu yeniden yanmiyor :-)

Bu arada yusuf abinin yaptigi yaniltici var bende suan yanmiyor ariza falan.
    memnunsan ne mutlu hasan

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS