atmosferik vtecde sadece roll yapmak için 4.785 mi yoksa 4.40 mı kullanmak mantıklı.hangisinde en yüksek verimi alabilirim.kullananlar deneyimi olanlar bilgi verirlerse sevinirim.
atmosferik vtecde sadece roll yapmak için 4.785 mi yoksa 4.40 mı kullanmak mantıklı.hangisinde en yüksek verimi alabilirim.kullananlar deneyimi olanlar bilgi verirlerse sevinirim.
SONGÜR GARAGE
CTR Turbo Type-R
roll için en uygunu kendi şanzumanı..vtec kullanan arkadaşlarımız bu konuda daha tecrübelidir tabi![]()
sanzıman oran seçimi için motorun gücünde esas alınan nokta peak tork degerinin alındığı devirdir ..
motor da ekstra varmı ? araba kaç devir çeviriyor .. oem ecu ? .. bunlarla ilgili bilgi verirsen herkes daha bilinçli şekilde yardımcı olabilir sanırım kardeşim ..
roll dediğiniz kaç km de olcak .. kacta bitecek ..? ..
hakan en guzelı kılıt+4.40
4.40 tam ortası ne kısa ne uzun dıye bılıyorum
4.40 ile çok iddialı olamazsın Roll'de ama yüksek CR'lı piston ve stage 2 egzantrikler ile bence 4.785 ile maksimum doyum noktasına ulaşırsın![]()
4.7 olsun ama 5 ide kısa olucaksa yoksa 4.4 derim
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
eğer yazılım anlamında bişey olmucaksa 4.4 daha faydalı olabilir ama yazılım işine girilicekse p28 chipleyerek bile olsa 4.785 vazgeçilmez çok keyifli oluyor eski aracımda vardı videolara bakabilirsin nette pek roll videosu yok ama genelde drag varama emin ol rollde o speclerde güzel bi yazılım ile çok şey değişiyor..
4.785 candırspecler hemen hemen aynı bene 4.785 var ilaç niyetine kullanıyorum heleki 4.vites
![]()
PRO STOCK GARAGE
4.40 iyidir şehir için normal kullanımdada çok can sıkmaz 4.7 günlük kullanım için çok kısa rol için 4.40 ile 3-4 teki değişime inanamazsıni
Arif Gökdemir(R-Turbo)
***Vol'um project EK B16 (EK4 ROL Vtec)*** R.I.P
http://www.techturkey.com/forum/atmo...-rol-vtec.html
4.785 ile 9600 donuyorum gayet keyifli hatta inanilmaz![]()
Arif Gökdemir(R-Turbo)
***Vol'um project EK B16 (EK4 ROL Vtec)*** R.I.P
http://www.techturkey.com/forum/atmo...-rol-vtec.html
4.7 9200 donen arac ıcın cok ıyı olur bence..
GÖKHAN
532 225 48 10
hondacıyım ben,heryerde sıkışırım..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)