tavsiyem p 28+neptune 1000 tl ye cikar. +yazilim tabi... olmaz dersen p28 mutlka sart kardes
Printable View
tavsiyem p 28+neptune 1000 tl ye cikar. +yazilim tabi... olmaz dersen p28 mutlka sart kardes
peki ortalama rakam nedir p28 için
300 400 500 arasıdır sanırım p28 bide ayar ücretin olcak
oem emme
oem kelebek
oem eksantrik
oem beyin
darton 84 gömlek
13cr sıkıştırma
buji kablo vs. derkenn
tekerde 200+ hp :D
motorda kaç ??
elimde 2dyno verisi var
biri motorda 221hp der
biri 380hp der ama çok komik bi sonuç olduğu için ciddi almadım 2kere 200hp motorda aldık bnde onu esas aldım ... eksikleri hallettikkten sonra +40hp gibi bi beklentimiz var kısmetse seneye yaz başı tamamlarım eksiklerimi
200 hp yi motorda aldıysan tekerde 175-180 dir.. +40 hp için bloğu değiştirceksiniz herlade ?
kerem ciddi mi yazıyorsun şaka mı yazıyorsun anlamadım kardeşim he :)
kardşm o zaman şöyle olsun ben bu hafta tekrar bi dyno yapiim çıktısını burda yayınliim sorun yok bnm için :D bnde beklemiyodum böle bi sonuç ama iman gücüyle gidiyo walla...
projem biterse sitede grurla yayınlarım.. bu arada typer demişsiniz stock typer ztn geçiorum bn +40hp gerek kalmadan :D
Elinizde varsa oem beyin oem eksantriklerle yürüyen vti buyrun gelin ankaraya...
Ben civic vti'ın ülkemizde bir atmosferik zenginlik olarak görüyorum çokta başarılı bir araba vtec teknolojisine sanırım kötü dicek bir üyemiz yoktur :D
şöyle googla b16a2 dyno sheet falan bi yazsana hondatech falan diye siteler var orda stuplar ve karşılarında dyno eğrileri var bi bakmanı öneririm hangi stupla kaç hp almışlar
kerem senn aracının nasıl gittiğini biliyoruz zaten önceki sahibinden.
biraz bilmeden konusuyorsun kardeşim, yanlış anlama beni ama böyle.
b16 blokla +40 hp alamzsın.
zaten aracın o yuzden 200 hp sınırda.. daha ne yapmayı planlıyosun 240-250 hp için ?