miniks b20'den 260hp almisti yanilmiyorsam
Printable View
atmosferikte dediğin gibi hafifletmekte yükletmek kadar önemli.. yalnız arabayı trafikte çok kullandığım için fiber yapamıorum ilerde karbon kaput ve bagaj alırım... bakalım belki bi grur tablosu olur
bu arada keşke birden yapabilsem bunları ama öğrenciyim ve parçaları toplamam biraz zaman alıyor
biliyorum. çok güzel bi başarı. zaten öylede gidiyodu..
ama mesela standat bi vtec 172 hp felan çıkabiliyo dynodanda kaynaklanıyo +- güç.
kesinlikle dyno verilerine çok güvenmiyorum aracımıdaki denemeyle anlıyorum ben değişikliği sanırım en ii yolda bu... bnm 161hp dyno verimde var :D 380hp de :D böyle bir orantısızlık varsa nası güven olsun ki dynolara :D aracım vtec açıyo dynoda adam senin motorla bi kırılma noktası var 5bin devirlerden sonra ses geliyo çok zorlama diyo :D
vallaha kardeşim kimse vti yi küçümsemiyo s2000 type r ile yürüyen araçlar var trde hatta sitede var ama 240 250 hp biraz zor yapanlara sor danış bakalım neler yapıp ne kadar güç almışlar.ben yapılmaz demiyorum tabiki yapılır ama senin listen cok iyimser senin listenin fazlası bende mevcut cok kaliteli malzemelr kullandım ama hedef 200 dü belki az üstü az altı
benim araçla ilgili yorumlar havaya karıştı :D