hep hayalımdi d16 blok:D
Printable View
D14 lerin D16 egzantiriği kullandığını duymuştum fark edilir bir değişiklik yaşamak için emme ile oynaman şartmış bunun yanında egsoz ve port polishte yapılması gerekiyor yazmışlardı..
denon gerekeni yazmış çok uğraşmana gerek yok d serisi bir skunk2 al tak. diğer ekipmanlar içinse klasik 4-2-1 51 düz boru son susturucu ve güzel bir short ram filtre ile tadından yenmez hatta kendi içinde iddalı bir araç olur.
sadece 48mm düz boru headers vti son susturucu
emme kısmın da i es emme safc desteği 13 hp falan temiz alırsın
d16 emmesi sırf sesi için bile takılır;)
ozaman bende sorayım ies emmesi safc tan başka yapılması gereken birey varmı ayar vs. ve tahmini ne kadara mal olur?
waşş ne d14 cüler var mış :D beni beklemişler hadi arkadaşlar ikitelli sanayii e :) orda buldum ben adam istediğim kadar var dediii :D
sahibinden de 2 kişi ile görüştüm 1.4 için cai ... biri short ram çıktı diğeri 1.6 için ...
headres içinde 1.kişide buldum oda 380 diyor markası yok... bana lazım olduya parçalar kıymetlendi :) eğer şimdi 1.6 ies emmesini dediğiniz gibi takarbilirsek ki biliyorum benim ustaya görtürcem dicekki bu olmaz :) (soru ? kim takr bunu bize..) onu takarsak 1.6 için cai dolu :D headrs için kime gitcez ne kadara buluruz... düz boru 48 lik olacak onuda egzost ne koyucaz... ulen olayı çorba yaptım evde kıvranıyorum :D
+ emme takarsam ayar için bişi takmama gerek varmı ?