Çok İi Oldu Buu :D Sensorde Bakarmısın Abiii :D
hemde cok ii oldu degistirmek istemiordum biliosun beyini:)sensorde sorucam maslaga gidince san;)
Bu haber sevindirici dyno sheet de isteriz :D Konuya. Takipteyiz.
Ooo ii hbr kanka :) bnce de kanka bi pasaoglu dyno sheet :D
eger vaktimiz kalirsa zaten gireriz bi pasaya;)
Abi Boşlukta Sensor Ara Bana Ya vlla sen bulmazsan yoksa alamıcam... 0 veya 2. el farketmesss
tmm kardesim sen merak etme bakicam eger bulabilirsem haber veririrm...
cok istediğimiz halde ayar yaptıramadık yine aracımın başka işleri çıktı ön takımı yaptırdım birdahaki istanbula gidişime kaldı:(birtürlü halledemedim hayırlısı diyorum artık...
Kısmet değilmiş. Tekrar gittiğinde yaptırırsın.
aynen kardeşim artık bidahaki gidişime kısmet...
Hadi Yaaa Neyse bidakine artık...
senin sensörü sordum yoktu kimsede zor dediler techte bulursunuz falan dediler sen burdan ara satanlara sor sensörü tek satarmı falan diye...
alma bişiy al power commander ı :) yaarıs 1 seye ihtiyacın yok power commander basit aarayüzlü sınırlerı olan bir beyin ama sıkıntı gayet yeticektir :) biraz geç cvp verdim özür dilerim :D
bu işi senin çözüceğini tahmin ettiğim için seninle irtibata geçtim kardeşim allah razı olsun ben beyinimi seviyorum değiştirmek istemediğimden uğraşıorum bide zaten türkiyede s300 ve neptune ile yürüyen çok araç var bizimkide farklı olsun tabi oz büyücüsü farkıyla;)en önemli etken ve merak ettiğim s300 veya neptunle ayar yapan dynoda benden fazla hp ler alırmı veya daha verimlimi kafamı bu kurcaladı sen ben buna ayarı yaparım aynı şekil sıkıntı olmaz diosan zaten konuşmuştuk ilk istanbula geliceğim zaman haber veririm bigün ayarlarız;)
stlegal cem abi telini atarmisin p.m olarak?