|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 2008 HONDA CİVİC SEDAN
|
slm fd6 ın refrektörlü farlarından ve mercekli angel aye gece aydınlatmasını beğenmediğimiim için orjinal farlara bixenon uygulatırmak istiyorum kendim yapabilceğimi sanmıyorum fiyat 500 tl ...
asıl sorum yaptıran varmı bu kadar ücrete değer mi .yardım pls....? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Kara Tren (Greenpeace) CUPRA :)
|
kesinlikle değer biraz araştırma yaparsanız bununla ilgili siteler var kendiniz de yapabilirsiniz (el becerinize güveniyorsanız) yanlız 1 2 gününüzü alır.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: E 90
|
Geçenlerde yıkamacıya gittim ondada fd6 var bostancı sanayide bir yerde yaptırmış orjinal farlara bi-xenon mercek koydurmuş çok hoş durmuştu.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Sabır bu işin başka cevabı yok farı açtıktan sonra merceği sabitlemeye kalıyor olay onuda el becerisi olan herkez yapar. Başkalarına o kadar para vermeyin vaktiniz varsa kendiniz halledebilirsiniz. Mercek seçerken dikkatli olun birde
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Volkswagen
|
![]() biraz önce araştırıyordum denk geldi konu. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
bide bunlara ledli amerikan park devresi iş tamamdır
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Linea 1.6 mj Emotion Plus
|
bende kendi aracım için
d1s bi xenon araştırıyorum fiyatlar gerçekten yüksek birde xenon takımı eklenince işin içine o iş 1000 TL yi bulur rahat Xenon Mercek - Xenon Mercek sitesine hoşgeldiniz böyle bir site buldum merceği alıp garanti olsun diye başka far takımı alıp onlara kendim mi yapsam acaba elime yüzüme bulaştırırmıyım |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
![]() ![]() şu siyah aracınki daha hoş sanki markadan mı öyle duruyor kapaklı diye mi gerçi önemli olan işlevi konuyu açana teşekkürler bu arada
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
mercek + mercek kapakları ortalama 150 tl. d2s ampuller çiftini 40 50 tl ye bulursun 6000 k istersen (philips - osram 4300 k dersen 120 tl (adet )olması lazım sıfırı) ampul dönüştürücü çifti 20 tl desen 2 adet te normal xenon balast 60 tl desen silikon sprey boya zımparayada 20 tl versen 300 tl ye biter bu iş. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
fakat d2s lerin selektör tepkimesinde geciktiği yazıyor bazı konularda
şıkır şıkır selektör yapması lazım
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
d1s d2s in alakası yok ki kullanıcağın balans a bağlı o paraya kıyarda üst seri balans alırsan anında çakar
![]() o kadar takılmayın bence o kunuya 1 ci sellektörde tam yanmasa 2 cide yanıyor o probelemide söyle aşmıştım role yardımı ile farlar kapalı iken normal sarı uzunlar yanıyordu farlar açıkkende normal sarı uzunlar iptal olup sadece merceklerle sellektör yapıyordum Az yanar demeyin öndekini kör ediyor ![]() hem bu şekilde xenon kit in ömrü uzar hem daha hesaplıya çıkartabilirsiniz bu işi. Son Düzenleyen dark; 18-12-2011 13:06. |
|
|
|
|
|
#12 | |||
![]()
|
işte anında yanması lazım
takıntılıyım o konuda çakar gibi yanacak borada h4te öyle sorun yoktu albeada h1 uzun berbattı devreye girene kadar oo...
birde gen5 v.b olaylar var onlarıda açıklarsanız
|
|||
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Citroen C4 Vtr
|
Daha önceden böyle bir tecrübeniz ve bir atölyeniz yoksa hiç tavsiye etmiyorum. Kolay gibi görünürken astarı yüzünden pahalıya geliyor. Ben iki çıkma farı heba ettim bu şekilde, tecrübe konuşuyor yani
![]() Anahtar teslim olarak yaptırıp, görüp, beğenip ödemesini yapın, sonra güle güle kullanının. Bi-xenon far kullandıktan sonra diğerleri el feneri gibi geliyor |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Yazanlar doğru ama o kadar para verdiğine değicek bir fark olmuyor gen 5 balans la bu arada 2 ci yoruma katılmıyorum d2s le yapıcağın sellektör ü farketmiyicek adamın en gözüne .....
gündüz saati sellektör attığım adamın önümde 3 şerit gezdiği günü biliyorum kendine kaçıcak delik aradığı için ![]() Attığın sellektörde hiçbir fark olmaz birinin tepkimesi yarım saniye ise diğerinin 1 sn . Takıntın varsa farların açık cebin dolu gez
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
Bende bunlardan biriyim usta ellerden işi öğrenince şimdi gözüm kapalı korkmadan yapıcağım iş
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
romeo ilker var, bence onunla irtibata geçin...
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
evet ilker kemal fakat tt ye toplu alımda çok fena güzellik yapması lazım
![]() şeytan diyo git bağlat direk xenonu deniz feneri gibi gez yine
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: Citroen C4 Vtr
|
![]() Tek tek alınan malzemeleri fara ya da birbirine uyumsuz olması ihtimali var. Misal; - mercekleri aldınız ama tasa sığmadı, - tasa sığdı ama arkası farın kasasına dayandı, kapandıktan sonra ampul değiştirmek imkansız oldu. - merceğe uygun ampul sabitleyici bulamadınız - merceği yerleştirdiniz ama bu sefer mercek çerçevesı sığmadı - ışık desenini ayarlamak için farı araç dışında çalıştıracak düzenek lazım - reflektörü dramel ile keserken ortalık ciddi batıyor. vsvsvs. Bunlar herkesin ev ortamında yapabileceği şeyler değil hani ![]() Yoksa bir işi kendi başına başarmanın keyfi paha biçilemez |
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: 2008 HONDA CİVİC SEDAN
|
|
|