|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
bagajdakı 1.4 is civic yazıalrını asıl sökebilirim deliklimi bu yazılar ona göre yardımcı olabılcek varmı...ek cılar
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: tüplü
|
yok deliklidegil direk söker az bi tiner le silersin altkısmını. yada hiç gerekyok bizim mahalleye koy arabayı garanti, 10 dakka nası alıyolar ben anlamıyom 10 tane SİR yazısı getirdim hepsini caldı şerefsizler ya...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
valla bende yazıyı sökmek istiyorum nası yapılabilir acaba:S
__________________________________ Adam kireeeeç tutmuyooooor
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: akbil
|
gokhan sticker onlar sok cikart delikli falan degil
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: ZZE121 / EE111
|
yok delıklı degıl ıst da ıse bana ozelden ulas sookturuum sana cızıksız ben yaptm
__________________________________ 1999-2004 Toyota Pro.Technician 2005-2009 Honda Silver Technician 2009 - LandRover & RangeRover Diagnosis Technician |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
izmirdeyım merak ettım saxo delıklı budamı delıklı dedım acaba
saolun dnıycem altta ız kalmasın
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
Al eline bi misina veya ip gecir arkasına direk cat cat acılır, iz kalırsa da tiner veya zift katran temizliyiciler var ucuz benzinliklerde öyle biseyle temizle...
__________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Subaru Forester
|
benim bagaj kapağı daha önceden boyanmış , yazıları sökünce vernik izi kaldı..
__________________________________ Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Type r
|
boyanmamışsa eğer bagaj sökme izi kalır
güneşten dolayı
__________________________________ Her çeşit California Scents için P.M. atınız |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
ozman gerek yok ya kalsın ii böle
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: ZZE121 / EE111
|
benım orj kırmızı bıras soldu onuda pasta ıle
hallettım ben __________________________________ 1999-2004 Toyota Pro.Technician 2005-2009 Honda Silver Technician 2009 - LandRover & RangeRover Diagnosis Technician |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
sicim kullan sök ama boya ıslakken yapıştırılma ihtimali çok yüksek ben ne yaptıysam yazıların izi çıkmamıştı
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: :)
|
ben iple sökmüştüm sonra tinerle sildim hiç iz kalmadı araba gri renkti pek belli etmedi..çift taraflı bant gibi bişey var o logolarda..
buda fotosu en ufak iz yok. http://img354.imageshack.us/img354/5...2007070iy7.jpg o H logosunuda kırmızı yapmak istersen çok kolay..yine ip yada misine gibi bişeyle sök onu ama onda 2 delik var elinde sert şekilde çekmen lazım çıkıyo hemen sonra tekrar yerine oturuyo ama içim rahat etmedi ben arkasına ufak çift taraf bant yapıştırmıştım.. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
tesekkurler denıcem bakalım
|
|
|
|
|
#15 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 2000 GC8
|
Sac kurutma makinasi ile 3-5 dakika isit daha sonra misina ya da dis ipini aradan gecirip cikarabilirsin.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |