|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: s2000
|
Arkadaşlar czt spoileri temin edebileceğimiz bir yer varmıdır bildiğiniz ? yolda rastlıyorum
bazen ama nerden alınmış yada yaptırılmış bilmiyorum temsadan bi yakınımadanıştım getirttiririz ama dışardan alsan çok daha ucuza gelir sana dedi.. varmıdır bir bilen ![]()
Son Düzenleyen Boozer; 07-11-2008 16:21. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: im şu anda yok.
|
Temsa'dan getirttiğin zaman inanılmaz pahalıya gelir..Dışarda yaptırmayı düşündün mü ? Sonuçta istanbul'da çok iyi ustalarımız var..Bire bir aynısı yapabilir diye düşünüyorum..
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Herkes öyle söylüyo temsa konusunda zaten.. dışarda yaptırmayı düşünüyorum aslında
ama birebir yapabilicek bi fiber ustası yok bildiğim . danışabileceğim fiyat vs. alabileceğim iyi bi usta tavsiye edebilrmisiniz ? Son Düzenleyen Boozer; 07-11-2008 16:26. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Misafir
|
littlevo nickli arkadaşımız bursa mitsubishi plaza sahibi.istersen irtibata geç yardımcı olur sana.fiyattada anlaşıcagınızı umuyorum kendiside görürse yazar ama sen işini saglama al p.m at
|
|
|
|
#5 |
![]() |
mehmet abi,temsada tanıdığı varmış biz ordan uyguna getirtemeyiz ki onlar da dışardan daha uyguna bulursun demişler
bence sizin yapacağınız civardan bir czt sahibiyle ahbap olup iyi bir fiberci bulmak.. __________________________________ Adam kireeeeç tutmuyooooor
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
tavsiyeleriniz için teşekkür ederim .. peki fiberci önerebilecek varmı diyelim o zaman ?
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: i-30
|
benm bi arkadasım yaptırdı cz3 üne czt spoyler öğrenip yazarım
__________________________________ 1881 - 193∞